Informasjon

Paleros er en pittoresk landsby som ligger på vestkysten av fastlands-Hellas, ikke langt unna Lefkas som er mere kjent for nordmenn. Umiddelbar nærhet til stranda, badebasseng, oliventrær, vinmarker og furutrær strekker seg ned til de spektakulære og uberørte sandstrender. Strandbarer, restauranter, kafeer og alle slags fasiliteter er innen gangavstand, og tilbyr et høyt servicenivå til både fastboende og besøkende.

Vi samarbeider med en profesjonell og trygg samarbeidspartner og vi har selv vært på befaring og bodd på utleiestedene. Vi kan bare si et ord: fantastisk!

Villaene har meget høyt standard og materialet som disse er bygd med er det beste som finnes, ikke mye er blitt spart her.

Nærmeste flyplass er Preveza flyplassen Aktion, som ligger ca 30 km fra Paleros, altså en kort biltur. Norwegian flyr her to ganger i uken og vår samarbeidspartner Apollo har også direkte rute hit.

Vi anbefaler også å leie bil iom det finnes mange fantastiske steder innen en kort kjøretur, f.eks. storbyen Preveza, Lefkas, Parga og ikke minst mange bortgjemte strender som vi kjenner til.

Villaene og leilighetene er meget populære og dere må derfor være tidlig ute hvis dere har tenkt å leie en av disse.

Ring oss på 22143333 eller send en mail til info@hellasspesialisten.no så skal vi hjelpe dere med å oppleve en fantastisk tur!

 

 

 

Hus til leie

Hovedbilde Paleros Villa-279453a64aa56bddd41fb30846fc1ba9.jpg

Paleros er en pittoresk landsby som ligger på vestkysten av fastlands- Hellas i Det joniske hav. Oliventrær, vinmarker og furutrær og mange fine sandstrender. Lokale tavernaer, kafeer og et bakeri ligger innen gangavstand fra deres villa.

Paleros by ligger ca. 4 km fra villaen og der finner man supermarkeder, minibank, bil, sykkel og båtutleie, flere tavernaer med veldig god mat, kafeer, barer og flere andre utesteder.

Der finnes det også den berømte, prisbelønte og moderne strandbar & restaurant, «Yacht Club Paleros». Her finner du teak solsenger, fersk vedovn pizza og veldig fin lokal mat, fine cocktails, kald øl, iskrem fra fersk melk mm.

Kun 2 km unna villaen finner man også et badeland som er en eldorado for barn. Forholdene er gode for alle vannsportsaktiviteter. Det blåser bris forsiktig inn i den beskyttende bukten som gjør den ideell for bading, fisking, seiling, dykking, kano - kajakk og vannski i nærmest innsjølignende forhold. Det joniske hav med sitt krystallklare vann er spesielt populært for dykking og man oppdager den fantastiske rikdom og unike skjønnhet denne tilbyr. På Paleros finnes det også to marinaer med moderne fasiliteter for yachter og seilbåter.

Vi anbefaler egen bil når du leier din villa. Aktio, internasjonale flyplass er bare 30 km og ca.20 min biltur unna, villaen ligger strategisk plassert som gjør den ideell for korte utflukter til f.eks. den nærliggende øya Lefka som er skilt fra fastlandet med en 50m lang flytebro. Preveza er storbyen i området, Parga som er en populær feriedestinasjon for nordmenn, og mange andre steder når man lett med bil og er ypperlige dagsturer for familien.

Paleros Bay er ideelt sted for å utforske det joniske hav med sine fantastiske strender og øyene Lefkas, Kefalonia, Ithaca, Kalamos, Kastos, Atokos og den ​​berømte Onassis eide øy Skorpios. Privat båt for rundturer er tilgjengelig på forespørsel og er absolutt å anbafale.

Paleros har eksistert siden antikken. Oldtids Paleros er et sted for skjønnhet og ynde, og ligger høyt i fjellet med utsikt over Det joniske hav og Vourkaria innsjø.

Byen hadde en befolkning på over 10 000 mennesker og var stedet for et av de viktigste slagene i antikken. På nærliggende Aktio, Antony and Cleopatra ble beseiret i et sjøslag av Octavius. Han bygde da en ny by ved navn Nicopolis for å minnes sin seier og flyttet hele befolkningen fra Paleros til denne nye byen i 31 f.Kr.

Villaene Madouri og Scorpios har fire soverom, alle med eget bad.

Første etasje

I første etasje er det åpen planløsning med stue som har innebygde sofaer og et fullt utstyrt kjøkken. Store glassdører kledd i teak, gjør sitt for å ikke hindre den fantastiske havutsikten.

Andre etasje

Trapper fører opp til første etasje hvor man finner to soverom: Hoved soverommet er stort med sin egen store veranda som har fantastisk utsikt over havet. Dette soverommet har eget bad samt et eget walk -in closet / garderobe.

Det andre soverommet har også dobbeltseng og et romslig bad med toalett og dusj. Selvfølgelig har den også eksepsjonell utsikt fra de store panoramavinduene. Fra alle balkongene på eiendommen, er utsikten fantastisk. Man ser rett ut over Paleros Bay og kan skue øyene Meganissi, Lefkada, Atokos, Kalamos & Skorpion i det fjerne.

Underetasjen

I underetasjen finner man ytterligere to soverom: Begge soverommene har dobbeltsenger og eget bad med badekar og dusj. På dette nivået finnes det også et gjestetoalett.

Det finnes Air-condition i alle rom, free Wi-Fi Internett og utendørs parkering. Vi gjør oppmerksom på at sengetøy blir skiftet to ganger i uken.

Tilleggstjenester ekstra kostnad

Båtturer, dykking, vannski, seiling, bil - motorsykkel og sykkelutleie, matlevering, massasje mm. Konstantis og hans mannskap er veldig serviceinnstilte og vil bistå dere med absolutt hva dere måtte lure på.

Avstander

Avstand til strand 7 m

Avstand til Pogonia sentrum 300 m

Flyplass ca. 30 km

Basseng

Antall basseng 1

Strender

Flere strender i området

Restauranter og barer

Restaurant, Bar, Snackbar ca. 300 meter unna.

Leilighetene i Ionian Sunset Bay er et elegant bygge kompleks, med ideell beliggenhet ved sjøen.

Dette komplekset består av fem leiligheter med ett soverom og 5 to soverom tomannsboliger. Leilighetene har en spektakulær utsikt over solnedgangen over bukten i Paleros til øya Lefkas og deler en felles basseng og en nydelig hage.

Priser.

Ta kontakt for priser.

http://palerosdreamhomes.com/paleros-properties-for-rent/ 

Noe du lurer på? ring oss på 22143333 eller send oss en mail info@hellasspesialisten.no så skal vi hjelpe dere med å oppleve en fantastisk tur!

Send forespørsel