Informasjon

Kos er en fantastisk flott øy med mange severdigheter og mange flotte sandstrender. Hippokrates, medisinens far er fra Kos og her finner man fortsatt ruinene til det som regnes som det første sykehuset i verden!

Kos er en rolig og vennlig by som byr for det meste. Om kvelden og natta forvandles sentrum av byen til en ungdomseldorado med ungdommen fra hele Europa og spesielt Norden, som samles til party og fest til tidlige morgentimene.

Noen av våre konsulenter har bodd på Kos i flere år. Derfor kjenner vi hvor det er trygt å ferdes og hvilke steder man skal la andre besøke. 

I tillegg og på samme måte skredderskyr vi gruppeturer til Ios, Rodos og Korfu!

Gjør som mange andre Russ, reis med hellasspesialisten.no til party og fest! Skoleåret kan neppe få en bedre avslutning enn dette!!!

Vi har egne avtaler med de fleste hotellene som vi anbefaler og kan tilby lave priser gjennom hele sesongen med priser fra ca 4500-7-8000,- for 1 uke, med fly,hotell inkludert! Ios har gjerne litt høyere pris enn f.eks Kos, Rhodos, Kreta og Korfu da innkvartering generelt har høyere pris og så kommer båtbilletter i tillegg.

Reiser dere med oss er dere sikret gjennom Reisegarantifondet (RGF) , noe dere ikke er dersom man planlegger og bestiller turen på egen hånd!

Ring oss på 22143333 så skal vi hjelpe dere med å oppleve en fantastisk tur!

 

Russeturer til Kos, Ios, Rodos, Korfu

Hovedbilde Kos party-4310ebc4da416f0a3012f8928581cf62.jpg

Kos er utvilsomt en av Europas beste destinasjoner når det gjelder ungdom, party og fest! Er fest og party målet med Russeturen, vil dere neppe bli skuffet!

Vi har konsulenter som har bodd på Kos i flere år og kjenner øya ut og inn! hos oss får du garantert det du er ute etter for en rimelig penge. Vi vet hvor du skal føle deg trygg, hvor du kan feste og hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av når du trenger det.

Bargata i Kos by, yrer av natteliv frem til morgentimene. Hotellene vi velger for dere er i gåavstand, slik at det er lett å komme seg sikkert hjem etter festlighetene. Her finnes det mange barer av variert kvalitet og rykte, vi kjenner best og samarbeider med flere av disse. De tar godt vare og passe litt ekstra på våre norske kunder:-)

Kos by er en stille og rolig by om dagen med flere strender i gåavstand, Lampi beach er -se og bli sett strand - den mest populære i byen, her treffer du alle du ønsker å treffe.

Fashion/Playboy disco i sentrum samt Heaven ved Lampi er de største diskotekene i byen. Ellers kryr det av barer, men ikke alle bør besøkes, noen av disse er svartelistet av oss de bruker bl.a. ikke ekte drikkevarer.

Barer, diskoteker, strandfester og nattklubber så langt øyet kan se, Kos blir om kvelden/natta forvandlet til et stort festivalområde.

Kos har mange fantastiske flotte strender, vi bare nevner Tigaki rett utenfor byen og ikke minst Paradise beach ved Kefalos (ca 4 mil fra Kos by) som er verdt et besøk. Bruk en dag på en dagstur til Paradise, dere kan leie bil/scooter, men det eller letteste/sikreste og billigste er å ta buss som drar fra sentrum flere ganger i løpet av formiddagen med retur samme dag på ettermiddagen.

Vi kan Kos og gir våre kunder gode råd og tips om alt som handler om en trygg og spennende tur dit. Mange "russegjenger" som har reist med oss gjennom flere år er våre beste anbefalinger!

I tillegg og på samme måte skredderskyr vi gruppeturer til Ios,Kreta,Rodos og Korfu!

Gjør som mange andre Russ, reis med hellasspesialisten.no til party og fest! Skoleåret kan neppe få en bedre avslutning enn dette!!!

Vi har egne avtaler med de fleste hotellene som vi anbefaler og kan tilby lave priser gjennom hele sesongen med priser fra ca 4500 - 7-8000 for en uke, med fly, hotell  inkludert.

Noe du lurer på? ring oss på 22143333 så skal vi hjelpe deg og din vennegjeng med å oppleve en fantastisk tur!

Send forespørsel