Informasjon

 

Vis større kart

Fly Oslo- Santorini t/r, båt Santorini 7 netter ved Kalergis Studio i dobbeltrom, retur med båt til Santorini, 7 netter i dobbel studio ved Scorpios Beach Hotel inkl frokost retur Santorini og fly direkte til Oslo. 

Vi kan også tilby andre hoteller om ønskelig eller færre eller flere netter. Vi skreddersyr etter deres ønske.

 

 

Øyhopping Naxos og Santorini

Santorini hoved-c961dd371369fe89c8a877ff2d65a17d.JPG

Naxos er Kykladenes største øy og hit reiser man med båt fra Santorini. Det går også an å reise med båt fra Pireus og Paros og fly fra Athen, men det er ikke så hyppige flyavganger til Naxos. Øyas landskap er svært variert med høye fjell med små landsbyer og dype grønne daler. Anbefaler å leie tohjuling eller bil for å kjøre rundt på øya. Mange koselige landsbyer. Et annet tips er å hoppe på en båt og ta en dagstur til en av de nærliggende øyene.

Naxos er en frodig og velstående øy som lever godt på sine rike naturressurser. Befolkningen er derfor ikke så avhengig av turismen, og du blir tatt i mot som en gjest og venn. Søker du liv og røre eller fred og ro? På Naxos finner du begge deler, så det er bare å velge!

Naxos er et badeparadis og et ideelt feriemål for besøkende i alle aldersgrupper. Langs de milelange og gyllengule sandstrendene er det langgrunt og trygt for barn. Naxos har også små badeviker med usjenert beliggenhet for deg som ønsker å sole hele kroppen. Langs strendene er det dessuten muligheter for å stå på vannski eller prøve windsurfing.

Antikke marmorbrudd og en rik vinkultur

I følge mytologien levde vinguden Dionyssos på Naxos. Her lærte han innbyggerne å fremstille vin - en kunnskap lokalbefolkningen har tatt godt vare på. I dag er vinen fra Naxos viden kjent, og blir berømmet for sin kvalitet. Like kjent er øyas marmor, en av Naxos rike naturforekomster. Det var nemlig på Naxos at kunsten med å bearbeide marmor til statuer ble utviklet. Man kan fremdeles finne store, halvferdige marmorstatuer som har ligget bevart i øyas antikke marmorbrudd i snart 2600 år.

Naxos har mange norske gjester som synes å ha funnet sin øy som hyppig kommer tilbake til denne herlige øy.

Kalergis Studios ligger omkranset av et fargerikt hageanlegg, like ved sandstranden i Agios Georgios. Her tilbys smakfull innkvartering med en velutstyrt kjøkkenkrok og spiseplass. Wi-Fi er gratis over hele eiendommen.

Studione på Kalergis er romslige og kan innkvartere fra 2 -4 personer, har lyse tremøbler, aircondition, satellitt-TV, lydisolerte vinduer og hårføner. Alle studione har egen balkong med utsikt over Egeerhavet eller hagen.

Det ligger en rekke restauranter, kafeer og strandbarer i nærheten. Kalergis ligger bare noen få minutters gange fra sentrum av Naxos by, mens havnen er 1 km unna. Avgiftsfri parkering finnes i nærheten.

Santorini er en dramatisk og spennende øy som er et resultat av et vulkanutbrudd for flere tusen år siden og utbruddet etterlot seg en dyp lagune omgitt av klipper som stuper rett ned i havet/kalderaen. Vestsiden er kupert og på østsiden er det flatt med mange fine sandstrender med svart lavasand, vannet er veldig rent. Santorini er en utrolig vakker og dramatisk øy og tiltrekkes turister fra hele verden. Den er på topp av destinasjon for å oppleve romantikk med den storslagne utsikten over kalderaen når solen går ned. Kan by på mange romantiske restauranter, hoteller og flotte designbutikker. Santorini er den sydligste av øyene i øygruppen Kykladene.

Imerovigli og Firestofani som ligger på klippesiden med sin storslagne utsikt anbefales å bo for voksne da det er mye trapper og ikke strender. Kamari, Perivolos og Perissa på vestsiden er fint for barnefamilier som ønsker nær tilgang til strendene. Santorini har god offentlig kommunikasjon og man kan leie bil, tohjuling og selvsagt taxi er tilgjengelig.

Turisme og jordbruk er en stor del av inntekten på Santorini. Man finner enkle butikker, men også flotte designerbutikker. I løpet av dagen legges det til en god del cruisebåter og yachter så det er stor trafikk i havnen. I hovedstaden Fira og i Perissa og Kamari finnes det flest diskoteker, klubber og barer.

Det er ganske mange kjente artister som har feriehus her. Santorini holder et forholdsvis høyt prisnivå til å være en gresk øy.

Scorpios  Beach Apartments & Studios ***+

Monolithos, Santorini Kykladene Hellas

Dette familiedrevne komplekset er herlig og beliggenheten rett over veien av stranden. Scorpios har komfortable studioer og leiligheter på stranden i Monolithos, en rolig beliggenhet på øya Santorini. Flotte leiligheter og et godt utvalg av restauranter og underholdning innenfor rekkevidde.

Vennligst merk: På grunn av plasseringen av denne eiendommen er det ikke egnet for gjester med rullestol.

Scorpios Beach-komplekset er det ideelle stedet for familier eller par som ønsker å nyte en avslappende, rolig og sol fylte ferie på stranden i de greske øyene.

Hotellfasiliteter:

Mat, drikke og underholdning: Det er en frokostsal, basseng bar, restaurant, og en snackbar.

Sport, spill og aktiviteter: Svømmebasseng med solsenger og parasoller.

Ekstra: Mini marked, parkering, resepsjon og en transporttjeneste.

Send forespørsel