Informasjon

Kilkk her for større bilde.

Fly Oslo- Athen,2 netter i dobbeltrom inkl frokost ved Best Western Amazon Hotel, båt Pireus/Athen - Naxos, 6 netter i dobbel studio ved Summerdream II inkl transfer havnen/hotel t/r, båt Naxos - Santorini og 6 netter i dobbel De lux studio ved Smaragdi Hotel, Santorini 

Ta kontakt for pristilbud.

Vi kan også tilby andre hoteller om ønskelig eller færre eller flere netter. Vi skreddersyr etter deres ønske.

 

Athen, Naxos og Santorini

Hovedbilde Athen Naxos Santorini-69f33ac7b16002696b8553f2e18d187e.jpg

Athen er en storby som tilbyr alt. Vi har valgt oss byens sentrum ved Syndagma square som utgangspunkt. I dette området vil du finne de mest kjente butikkene, mens du kan gå gjennom koselige Plaka (gamle byen), med sin tradisjon, hus, smugene, tavernaer og populære kunst butikker. Mange av gatene i dag er omgjort til gågater og danner et rolig område med kafeer og restauranter der Athenerne vanligvis slapper av etter shopping.

Innen 15 minutters gange kan du komme til Akropolis og dets museum, mens du kan bruke Athen metroen for å komme til Nasjonalmuseet eller til andre deler av byen.

Syntagma Square er en av de to viktigste torgene i hovedstaden (den andre er Omonia square). Her ligger det greske parlamentet. Fra dette punktet, de mest sentrale veiene i Athen begin (Amalias, Vasilisis Sofias, Panepistimiou, Stadiou, Ermou, Mitropoleos ect). Her kan du besøke National Garden, Zappeio, Metropolitan Cathedral of Athens etc. Plassen har blitt renovert flere ganger.

Metroen i Athen er meget fin, på Syntagma Square stasjon er det som om man kommer inn i et museum med alle sine funn. I dag er det en av de travleste og utvilsomt en av de fineste stasjoner som det er innredet med verker av kjente greske kunstnere.

Plaka er gamle bydelen i Athen. Det er by i byen, med labyrintiske flislagte smug med mange tavernaer og suvenirbutikker. Der vil du finne det gamle markedet, tempel Hefaistos, kjent som Thisseio, og Tower of Winds. En av de mest naturskjønne bydeler i Plaka er Anafiotika, under den hellige klippe Akropolis, som ser ut som en miniatyr av en kykladisk bosetting.

Best Western Amazon Hotel***har 46 totalrenoverte rom, utstyrt med alle moderne fasiliteter, for eksempel lydisolerte vinduer, satellitt-tv, abonnement TV, direkte telefonlinje, bad, air condition (varme, kjøling) med selvstendig termostat, musikk, kjøleskap, minibar , safe, magnetiske låser, tilgang til internett (ISDN, talepost), hårføner og middagsbordet. Romservice er tilgjengelig på 24 timers basis.

Amazon Hotel ligger et par kvartaler fra Syntagma, i sentrum av Athen, i det naturskjønne området mot Plaka. Nylig renovert, har hotellet alle moderne fasiliteter, og med særlig erfarne medarbeidere, på Amazon Hotel Athen vil du umiddelbart føler en varm og vennlig atmosfære som kreves for å gjøre ditt opphold hyggelig.

Det erfarne personalet samt resepsjonen på hotellet er til disposisjon 24 timer i døgnet, slik at du alltid vil ha et hyggelig opphold.

I sentrum av Athen, ved Syntagma-torget, ligger Amazon Hotel med en unik utsikt til Akropolis og Lykabettos.

Videre forplikter hotellet bagasjen oppbevaring, transport fra og til Amazon, arrangement av små turer, bil og motorsykkel, og et massasjestudio (ved avtale). Kafeteriaen og frokostrommet er i 1. etasje av Amazon Hotel. Det finnes også et lite Konferansesal for dine faglige møter. Best western Amazon hotel er et godt valg når det gjelder hotell i Athen sentrum med sin beligenhet og fasiliteter.

Typer rom: Enkeltrom-seng, dobbelt-seng, tre-sengs og suiter.

Romfasiliteter: Air-conditioning,Telefon ,Musikk / Radio,Satellitt, kabel og abonnement TV,Mini Bar i alle rom kjøleskap, Safe på alle rom,Elektroniske låser med kort,Internett-tilkobling og ISDN linje, telefonsvarer,Hårføner,Røykfrie områder (etter avtale),et par rom har utsikt mot Akropolis, 24 timers romservice

Fasiliteter: 24-timers resepsjon,Aircondition, Flyplass / Havn Transfer Service med restriksjoner,Bar,frokostsal,Bil og motorsykkel Utleie, kaffebar, Kongressenter (tilgang til internett), daglig renhold, heis, vaskeri, oppbevaring av bagasje, massasje (på forespørsel), røykfrie rom, restaurant, romservice, bankboks,Wi-Fi internettilgang,

Innsjekking regler: Innsjekking ved ankomst: 13:00 Utsjekkingstid: 12:00

Kontaktinformasjon:By / Sted: Athen, Kontakt telefonnummer: +30 210 3234002 FAX: +30 210 3226672, Postadresse: 19, Mitropoleos & Pentelis Street, Syntagma-plassen, E-postadresse: info@amazonhotel.gr

Naxos er Kykladenes største øy og hit reiser man med båt fra Santorini. Det går også an å reise med båt fra Pireus og Paros og fly fra Athen, men det er ikke så hyppige flyavganger til Naxos. Øyas landskap er svært variert med høye fjell med små landsbyer og dype grønne daler. Anbefaler å leie tohjuling eller bil for å kjøre rundt på øya. Mange koselige landsbyer. Et annet tips er å hoppe på en båt og ta en dagstur til en av de nærliggende øyene.

Naxos er en frodig og velstående øy som lever godt på sine rike naturressurser. Befolkningen er derfor ikke så avhengig av turismen, og du blir tatt i mot som en gjest og venn. Søker du liv og røre eller fred og ro? På Naxos finner du begge deler, så det er bare å velge!

Naxos er et badeparadis og et ideelt feriemål for besøkende i alle aldersgrupper. Langs de milelange og gyllengule sandstrendene er det langgrunt og trygt for barn. Naxos har også små badeviker med usjenert beliggenhet for deg som ønsker å sole hele kroppen. Langs strendene er det dessuten muligheter for å stå på vannski eller prøve windsurfing.

Antikke marmorbrudd og en rik vinkultur. I følge mytologien levde vinguden Dionyssos på Naxos. Her lærte han innbyggerne å fremstille vin - en kunnskap lokalbefolkningen har tatt godt vare på. I dag er vinen fra Naxos viden kjent, og blir berømmet for sin kvalitet. Like kjent er øyas marmor, en av Naxos rike naturforekomster. Det var nemlig på Naxos at kunsten med å bearbeide marmor til statuer ble utviklet. Man kan fremdeles finne store, halvferdige marmorstatuer som har ligget bevart i øyas antikke marmorbrudd i snart 2600 år.

Naxos har mange norske gjester som synes å ha funnet sin øy som hyppig kommer tilbake til denne herlige øy.

Summer Dream II er et fresh hotell som kun er noen får  år gammel, ligger i Agia Anna, bare 25 meter fra sandstranden. Hotellet er søsterhotell til Summerdream I. Hotellet tilbyr et unikt miljø for en avslappende og minneverdig ferie.

Summerdream II har et forlokkende basseng.

Hotellet er bygget i henhold til kykladisk arkitektur.

Alle studios/leiligheter er meget romslige og smakfullt dekorere å skape en perfekt atmosfære for din ferie. Alle rommene er utstyrt med air-condition, TV, kjøleskap, balkong / veranda, bad, hårføner.

Hotellet blir drevet av en gresk familie som tilbyr den beste service og vennlighet i et autentisk miljø.

Pris er inkl transport fra havnen/flyplassen til hotellet t/r

Studios fra 2 - 4 pers

Leiligheter fra 2 – 6 pers

Santorini er en dramatisk og spennende øy som er et resultat av et vulkanutbrudd for flere tusen år siden og utbruddet etterlot seg en dyp lagune omgitt av klipper som stuper rett ned i havet/kalderaen. Vestsiden er kupert og på østsiden er det flatt med mange fine sandstrender med svart lavasand, vannet er veldig rent. Santorini er en utrolig vakker og dramatisk øy og tiltrekkes turister fra hele verden. Den er på topp av destinasjon for å oppleve romantikk med den storslagne utsikten over kalderaen når solen går ned. Kan by på mange romantiske restauranter, hoteller og flotte designbutikker. Santorini er den sydligste av øyene i øygruppen Kykladene.

Imerovigli og Firestofani som ligger på klippesiden med sin storslagne utsikt anbefales å bo for voksne da det er mye trapper og ikke strender. Kamari, Perivolos og Perissa på vestsiden er fint for barnefamilier som ønsker nær tilgang til strendene. Santorini har god offentlig kommunikasjon og man kan leie bil, tohjuling og selvsagt taxi er tilgjengelig.

Turisme og jordbruk er en stor del av inntekten på Santorini. Man finner enkle butikker, men også flotte designerbutikker. I løpet av dagen legges det til en god del cruisebåter og yachter så det er stor trafikk i havnen. I hovedstaden Fira og i Perissa og Kamari finnes det flest diskoteker, klubber og barer.

Det er ganske mange kjente artister som har feriehus her. Santorini holder et forholdsvis høyt prisnivå til å være en gresk øy.

Smaragdi Hotel ligger på en av de mest berømte strendene på Santorini, Perivolos. Det er en A-klasse Hotel, som følger den tradisjonelle kykladiske arkitekturen i sitt eksteriør og interiør. Hotellet tilbyr alle moderne bekvemmeligheter for gjestene sine som for eksempel et stort svømmebasseng, basseng bar, frokostrom, lekeplass, valutaveksling, Jacuzzi, etc.
 
Hotellrommene er romslige, solfylte og behagelige. De er alle fullt utstyrt for å gjøre oppholdet ditt her behagelig. Den gjestfrie atmosfæren, i kombinasjon med et særdeles hyggelig personale, som alltid er til din disposisjon, vil at du skal føle deg hjemme. Hotellet er eid av en gresk familie, som alle yter sitt aller beste for at akkurat du skal få de beste minner og en fantastisk ferie.

Smaragdi Hotel tilbyr ca 40 rom bestående av:

Petit budget rom fra 1- 2 pers

Annex budget fra 1 – 2 pers

Deluxe studio fra 1 – 3 pers

Deluxe apt fra 2 – 5 pers

2 soverom apt 4 pers

Bryllupsuite

Smaragdi luxury suite.

Romfasiliteter:  privat bad, Fullt utstyrt kjøkken, Air Condition, Satellitt farge-TV
Direkte - telefon, 3 - kanals musikk, Safe, Hårføner

Hotellfasiliteter:  svømmebasseng, Snackbar ved bassenget, privat parkering
Barbecue, frokostsalong, daglig rengjøring, lekeplass, leie bil, veksle service, Jacuzzi
Trådløst internett er tilgjengelig uten ekstra kostnader.

 

Send forespørsel