Informasjon

Klikk her for større bilde.

Mini øyhopping Athen- Naxos- Glyfada/Athen.

Dette forslaget er på 10 netter Oslo- Athen t/r, 1 natt ved ankomst ved Amazon hotel, videre med båt fra Pireus/Athen, 8 netter ved Kalergis Studios, Naxos. Retur med båt til Pireus med innkvartering siste natten ved Congo Palace Hotel i Glyfada.

Ta kontakt for pristilbud.

Vi kan også tilby andre hoteller om ønskelig eller færre eller flere netter. Vi skreddersyr etter deres ønske.

 

Athen & Naxos

IMG_0199wtmk-6f06df8c904dfc7657976cce1ed9d618.JPG

Athen er en storby som tilbyr alt. Vi har valgt oss byens sentrum ved Syndagma square som startsutgangspunkt. I dette området vil du finne de mest kjente butikkene, mens du kan gå gjennom koselige Plaka (gamle byen), med sin tradisjon, hus, smugene, tavernaer og populære kunst butikker. Mange av gatene i dag er omgjort til gågater og danner et rolig område med kafeer og restauranter der Athenerne vanligvis slapper av etter shopping.

Innen 15 minutters gange kan du komme til Akropolis og dets museum, mens du kan bruke Athen metroen for å komme til Nasjonalmuseet eller til andre deler av byen.

Syntagma Square er en av de to viktigste torgene i hovedstaden (den andre er Omonia square). Her ligger det greske parlamentet. Fra dette punktet, de mest sentrale veiene i Athen begin (Amalias, Vasilisis Sofias, Panepistimiou, Stadiou, Ermou, Mitropoleos ect). Her kan du besøke National Garden, Zappeio, Metropolitan Cathedral of Athens etc. Plassen har blitt renovert flere ganger.

Metroen i Athen er meget fin, på Syntagma Square stasjon er det som om man kommer inn i et museum med alle sine funn. I dag er det en av de travleste og utvilsomt en av de fineste stasjoner som det er innredet med verker av kjente greske kunstnere.

Plaka er gamle bydelen i Athen. Det er by i byen, med labyrintiske flislagte smug med mange tavernaer og suvinirbutikker. Der vil du finne det gamle markedet, tempel Hefaistos, kjent som Thisseio, og Tower of Winds. En av de mest naturskjønne bydeler i Plaka er Anafiotika, under den hellige klippe Akropolis, som ser ut som en miniatyr av en kykladisk bosetting.

Best Western Amazon Hotel***har 46 totalrenoverte rom, utstyrt med alle moderne fasiliteter, for eksempel lydisolerte vinduer, satellitt-tv, abonnement TV, direkte telefonlinje, bad, air condition (varme, kjøling) med selvstendig termostat, musikk, kjøleskap, minibar , safe, magnetiske låser, tilgang til internett (ISDN, talepost), hårføner og middagsbordet. Romservice er tilgjengelig på 24 timers basis.

Amazon Hotel ligger et par kvartaler fra Syntagma, i sentrum av Athen, i det naturskjønne området mot Plaka. Nylig renovert, har hotellet alle moderne fasiliteter, og med særlig erfarne medarbeidere, på Amazon Hotel Athen vil du umiddelbart føler en varm og vennlig atmosfære som kreves for å gjøre ditt opphold hyggelig.

Det erfarne personalet samt resepsjonen på hotellet er til disposisjon 24 timer i døgnet, slik at du alltid vil ha et hyggelig opphold.

I sentrum av Athen, ved Syntagma-torget, ligger Amazon Hotel med en unik utsikt til Akropolis og Lykabettos.

Videre forplikter hotellet bagasjen oppbevaring, transport fra og til Amazon, arrangement av små turer, bil og motorsykkel, og et massasjestudio (ved avtale). Kafeteriaen og frokostrommet er i 1. etasje av Amazon Hotel. Det finnes også et lite Konferansesal for dine faglige møter. Best western Amazon hotel er et godt valg når det gjelder hotell i Athen sentrum med sin beligenhet og fasiliteter.

Typer rom: Enkeltrom-seng, dobbelt-seng, tre-sengs og suiter.

Romfasiliteter: Air-conditioning,Telefon ,Musikk / Radio,Satellitt, kabel og abonnement TV,Mini Bar i alle rom kjøleskap, Safe på alle rom,Elektroniske låser med kort,Internett-tilkobling og ISDN linje, telefonsvarer,Hårføner,Røykfrie områder (etter avtale),et par rom har utsikt mot Akropolis, 24 timers romservice

Fasiliteter: 24-timers resepsjon,Aircondition, Flyplass / Havn Transfer Service med restriksjoner,Bar,frokostsal,Bil og motorsykkel Utleie, kaffebar, Kongressenter (tilgang til internett), daglig renhold, heis, vaskeri, oppbevaring av bagasje, massasje (på forespørsel), røykfrie rom, restaurant, romservice, bankboks,Wi-Fi internettilgang,

Innsjekking regler: Innsjekking ved ankomst: 13:00 Utsjekkingstid: 12:00

Kontaktinformasjon:By / Sted: Athen, Kontakt telefonnummer: +30 210 3234002 FAX: +30 210 3226672, Postadresse: 19, Mitropoleos & Pentelis Street, Syntagma-plassen, E-postadresse: info@amazonhotel.gr

Kalergis Studios ligger omkranset av et fargerikt hageanlegg, like ved sandstranden i Agios Georgios. Her tilbys smakfull innkvartering med en velutstyrt kjøkkenkrok og spiseplass. Wi-Fi er gratis over hele eiendommen.

Studione på Kalergis er romslige og kan innkvartere fra 2 -4 personer, har lyse tremøbler, aircondition, satellitt-TV, lydisolerte vinduer og hårføner. Alle studione har egen balkong med utsikt over Egeerhavet eller hagen.

Det ligger en rekke restauranter, kafeer og strandbarer i nærheten. Kalergis ligger bare noen få minutters gange fra sentrum av Naxos by, mens havnen er 1 km unna. Avgiftsfri parkering finnes i nærheten.

Congo Palace Glyfada hotel****

Velkommen til Congo Palace,som er et 4 stjernes hotell med en meget sentral beliggenhet i Glyfada nær butikker, restauranter og nattklubber.

Glyfada hotell med hav-og bassengutsikt er med rette regnet som en av de mest moderne hotellene i Glyfada, siden hotellet tilbyr ulike 7 romtyper med totalt 91 rom, som ser frem til å ønske deg og tilbyr deg kvalitet på tjenestene. Vårt erfarne og profesjonelle personale vil behagelig hjelpe deg under oppholdet, som vil leve opp til ryktet Congo Palace Hotel i Glyfada har.

Kategori: 4 stjerner
Typen hotell: City hotel
Sted: Attiki Glyfada
Priser fra - tο: 50 - 200
Antall rom: 91
Fasiliteter: svømmebasseng, restaurant, etc

Avstander: Strender 150m, sentrum 50m, flyplass 25km
Spesiell tjeneste: bryllup, konferanser, osv.
Åpent hele året
Måltider: Frokost, lunsj, middag

Athen overnatting i Glyfada-overnatting i Athen-Congo Palace
Congo Palace Hotel er et ideelt valg for overnatting i Glyfada. Velg hotellet vårt, og vi lover at du ikke vil angre!

Våre 91 komfortable og fullt oppussede rom (4 juniorsuiter, 4 suiter og 4 studioer) har blitt innredet spesielt for å dekke dine behov samtidig imøtekommende i Athen. Uansett grunn av reisen er - på ferie eller forretningsreise - Kongo Palace Hotel er den perfekte stasjonen.

For komfortabel overnatting i Athen, like ved havet, alle våre rom tilbyr:

To separate eller en dobbeltseng (for enkeltrom og dobbeltrom) og 3 separate senger for tremannsrom), lydisolerte vinduer, Uavhengig oppvarming / kjøling, Direkte telefonlinje, Røykvarsler, Høyhastighets Internett-tilgang (inkludert Wi-Fi), Satelitt-TV
Elektroniske dørlåser, Kjøleskap, Bathtub, hårføner, baderomsartikler, sying sett.

Vi tilbyr også rom for personer med redusert mobilitet.

Send forespørsel