Informasjon

Ikke gjør som naboen...Valgfri øyhopping

Dra på en uforglemmelig tur til de greske øyene. Ta med venner eller familie og opplev en nytelse! For dere som ønsker å oppleve litt ekstra og en variert ferie.

Vi skreddersyr deres øyhopping og vi garanterer at dere vil få en minnerik ferie. Denne type ferie passer for alle som f.eks. vennegjenger, familier, par osv.… Man kan legge opp turene til å reise rundt med ryggsekk og veldig enkelt standard eller velge en luksuriøs tilværelse, alt etter behov og lommebok. Vi har selv vært på slike turer gjennom mange år og kan garantere at det blir en opplevelse for livet!

Vi tilbyr absolutt alt av det dere trenger for en vellykket ferie; flybilletter, hotell i alle kategorier, transfer, utflukter, leiebil og ikke minst originale båtbilletter mellom øyene.

Ring oss så hjelper vi deg med deres drømmeferie, tlf. 22 14 33 33.

Øyhopping Athen, Andros,Tinos,Syros og Mykonos

yhopping Kart Athen, Andros, Tinos, Syros, Mykonos-0f3932a148953601d0d3e6563a8ca98e.png

Klikk her for større bilde.

Valgfri øyhopping

Ikke gjør som naboen! Dra på en uforglemmelig tur til de greske øyene. Ta med venner eller familie og opplev en nytelse! For dere som ønsker å oppleve litt ekstra.

Hellasspesialisten skreddersyr deres øyhopping og vi garanterer at dere vil få en minnerik ferie. Denne type ferie passer for alle som f.eks. vennegjenger, familier, par osv.… Man kan legge opp turene til å reise rundt med ryggsekk og veldig enkelt standard eller velge en luksuriøs tilværelse, alt etter behov og lommebok. Vi har selv vært på slike turer gjennom mange år og kan garantere at det blir en opplevelse for livet!

Vi tilbyr absolutt alt av det dere trenger for en vellykket ferie; flybilletter, hotell i alle kategorier, transfer, utflukter, leiebil og ikke minst originale båtbilletter mellom øyene.

Ta kontakt så hjelper vi med å skreddersy deres drømmeferie, helt uforpliktende på tlf. 22 14 33 33 eller fyll ut skjema under så kontakter vi dere.

Send forespørsel