Informasjon

 

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 


 

Villa Annabel

Santorini Villa Annabel-f6f106985e69c6cba6e0b35a73d98247.jpg Villa Annabel ***

Kamari Santorini Kykladene Island

Villa Annabel ligger i en rolig beliggenhet, men likevel med lett tilgang til et godt utvalg av fasiliteter og sentrum av Kamari. De sjarmerende studioene og leilighetene kombinerer tradisjonell innredning med moderne fasiliteter og det glitrende bassenget er et avslappende alternativ til den nærliggende stranden. Villa Annabel er en flott base for å oppdage fantastiske strender og fiskevær, et bredt utvalg av butikker, barer og restauranter innen gangavstand, og oppleve de vakreste solnedganger tenkelige utsikt over vulkanen og de nærliggende øyene.

Vennligst merk: På grunn av plasseringen av denne eiendommen er det ikke egnet for gjester med rullestol.

Monolithos lufthavn ligger 4 km fra hotellet.

Lokale tips: Kamari er et strandferiested som ligger 10 km sørøst for Fira. Tilbyr en imponerende lang og innbydende svart sandstrand, er det preget av en enorm stein som kalles Mesa Vouno som stiger opp fra havet.

Hotellfasiliteter:

Mat, drikke og underholdning: Selvhusholdning med fullt utstyrt kjøkken, flere supermarkeder og et utvalg av lokale og internasjonale stil restauranter i nærheten. Det er et hyggelig frokostrom og frokost kan bestilles ved en ekstra kostnad.

Atmosfæren veranda med utsikt over havet og har fantastisk måneskinn utsikt under stjernene.

Sport, spill og aktiviteter: svømmebasseng omgitt av solterrasse, solsenger og parasoller. Stranden ligger en 5 minutters spasertur fra hotellet.

Ekstra: Resepsjon, faksmuligheter, og parkering.

Romfasiliteter:

Det 3-stjerners Villa Annabel har selvbetjente studioer for opptil 4 personer, ettromsleiligheter for inntil 4 personer, og to roms leiligheter for opptil 6 personer. Alle enheter er selvbetjent med hagen eller svømmebassenget. Fasilitetene inkluderer air condition (inkludert i prisen), eget bad (dusj, WC), kjøkken med kokeplater og kjøleskap, safe (inkludert), telefon, satellitt TV, og stor balkong eller terrasse

 

Send forespørsel