Informasjon

Prisene varierer i sesong og i de ulike suitene.

Suite kategorier:
Spilia Suite med utendørs basseng (2-4 personer)
Roza Suite (2-4 personer)
Rozaki Suite (2 personer)
Ostria Suite (2 personer)

Ta kontakt for pris


 

 

Ikastikes Luxury suites

Santorini Ikastikies suites-626cdd7201a3c2ff39131bb33b6637c3.jpg Ikastikies er et unikt moderne nytolkning av den arkitektoniske tradisjonelle kykladiske øya Santorini.


Suitene er preget av elegant utformede linjer, minimalistisk stil og enkel luksus.

Ikastikies komplekset er lokalisert på den mest sentrale delen av kalderaen amfi i Firostefani (for en spesiell opplevelse).

Ikastikies Luxury Suites ligger ved en av de vakreste stedene i Santorini, Firostefani. Landsbyen ligger mellom Fira og Oia og tilbyr en fantastisk utsikt over Caldera og solnedgangen.

Hotell sjefen og personalet er alltid til disposisjon for å gjøre ditt opphold her enklere og mer behagelig. Deres eksemplarisk gjestfrihet og upåklagelige tjenester er noe å huske.

Ikastikies komplekset har 2 bassenger (et privat som tilhører Spilia suiten og et som de 3 øvrige suitene deler og solstoler. En fantastisk deilig frokost serveres i din suite,gi beskjed til hotell staben så serveres den når du måtte ønske det. Middag kan også serveres i din suite på forespørsel. Laptop, faks og trådløst internett tilgjengelig.

Ikastikies komplekset ligger i Firostefani, på den mest sentrale delen av Caldera skrent. Det består av 4 suiter, hvorav 3 er grottehus. Suitene har sirkulære form og kurver.
Alle suitene er romslige og smakfullt innredet for å gjøre ditt opphold her uforglemmelig. De har alle kjøkken og flott bad med boblebad i blå, grønne og oransje nyanser.

Suite kategorier:
Spilia Suite med utendørs basseng (4 personer)
Roza Suite (4 personer)
Rozaki Suite (2 personer)
Ostria Suite (2 personer)

Spilia suiten har eget svømmebasseng, de øvrige 3 suitene kan benytte hotellets felles basseng som ligger mellom suitene.

Dette er et helt fantastisk som passer for par som er på utkikk etter et romantisk ferie eller bryllupsreise og kan anbefales på det varmeste.

Vi kan komme med forslag til utflukter rundt øya, som og billett reservations.Den tradisjonelle arkitekturen på Kykladene, er preget av trange brosteinsbelagte veier, hvitkalkede hus og selvfølgelig endeløs kaldera utsikt.

Send forespørsel