Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong


 

 

 

 

Despina Villa***

Santorini Despina villa-cac43aa24033f62ad83398f974d23abc.jpg Despina Villa

Santorini Kamari Kykladene

Nyt en solfylt ferie i Santorini ved å bestille ditt opphold på attraktive og komfortable Despina Villa.

Despina Villa ligger i en rolig beliggenhet, men likevel med lett tilgang til et godt utvalg av fasiliteter og sentrum av Kamari. De 9 sjarmerende gjesterommene/studioene kombinerer tradisjonell innredning med moderne fasiliteter. Despina Villa er en flott base for å oppdage fantastiske strender og fiskevær, et bredt utvalg av butikker, barer og restauranter, og oppleve de vakreste solnedganger tenkelige utsikt over vulkanen og de nærliggende øyene.

Vennligst merk: På grunn av plasseringen av denne eiendommen er det ikke egnet for gjester med rullestol.

Monolithos lufthavn ligger 4 km fra hotellet.

Lokale tips: Kamari er et strandferiested som ligger 10 km sørøst for Fira. Tilbyr en imponerende lang og innbydende svart sandstrand, preget av en enorm stein som kalles Mesa Vouno som stiger opp fra havet.

Hotellfasiliteter:

Fasilitetene på den selvbetjente Despina Villa tilbyr alt du trenger for en avslappende ferie.

Mat, drikke og underholdning: Selvhusholdning med fullt utstyrt kjøkken, flere supermarkeder og et utvalg av lokale og internasjonale stil restauranter i nærheten.

Sport, spill og aktiviteter: svømmebasseng omgitt av solterrasse og solsenger. Komplekset er bare 120 m til stranden.Leiebil

Ytterligere: Mottak og parkering. Det er et gresk ektepar som drive hotellet og de snakker ikke engelsk, ved ankomst trykk på en ringeknapp og dere vil få utlevert romnøkkel.

Flere rom har utsikt over havet.

Romfasiliteter:

Despina Villa tilbyr 9 komfortable og sjarmerende, tradisjonelle gjesterom. Rommene er fullt utstyrt med air-condition, fullt utstyrt kjøkken, kjøleskap, kaffemaskin, TV, safe, eget bad, balkong eller terrasse.

 

Send forespørsel