Informasjon

Avianto tilbyr flere suiter i ulike prisklasser.

Det er også mulig å bestille bryllup/romantiske pakker!

 

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 

Avianto Suites****

Santorini Avianto suites-62b5d3f5acb00ad7247f776d5c08501a.jpg Avianto Suites ****

Imerovigli Santorini Kykladene

Avianto Suites har en enestående utsikt over kalderean og  har en rekke steder hvor du kan ta flotte bilder av den unike naturen på øya. Men kanskje det mest fremragende er  på Imerovigli, på det høyeste punktet på kanten av kalderaen (300 meter høy).

Imerovigli som betyr dagvakt, er nær Fira og et sted med flott utsikt og et unikt sted  for flotte bilder.

På grunn av sin nærhet til Fira, er det forbundet med en offentlig vei eller ved den gamle stien, og tilbyr en unik tema om du går langs kanten. Det er bare 20 minutters gange fra Imerovigli gjennom Firostefani til Fira.

Avianto Suites med beliggenhet høyt på klippeveggene på toppen av Santorini, Hellas 'solnedgang paradis, og er et familiedrevet hotell på den tradisjonelle hvite øya. Avianto Suites tilbyr et avslappende fristed med en fantastisk utsikt over Egeerhavet, vulkanen, Thirassia og kalderaen kombinert. Imøtekommende service, solterrasser for hver suite som er perfekte for soling, stein Jacuzzi velvære og luksus er høydepunktene for Avianto Suites. Gjør deg klar til å lene deg tilbake og slappe av i komfort når du bestiller i dette stilfulle hotellet.

Vennligst merk: På grunn av plasseringen av denne eiendommen er det ikke egnet for gjester med rullestol.

Avianto Suites ligger i den vakre Imerovigli, dinglende over Caldera Gulf og tilbyr en fantastisk utsikt.

Hotellfasiliteter:

Sport, spill og aktiviteter: En stein Jacuzzi forbedret fristed for avslapning, og hvite solsenger er plassert på terrasse med sjøutsikt. Lokalt er det fotturer, fiske og vannsport.

Ekstra: Resepsjonsservice med portnerassistanse, WiFi internettilgang, fax service, vaskeri, room service og rengjøring.

Romfasiliteter

De Avianto Suites er stor, solrik, vakkert innredet og tilbyr gjestene alle moderne bekvemmeligheter. De elegant designede rom kombinert med den tradisjonelle arkitekturen skaper en unik atmosfære, ideelt for avslapning. Funksjoner inkluderer en privat luksus bad med hydro massasje system, air-condition, flatskjerm-TV og musikk og en herlig balkong med solsenger og en spektakulær vulkan utsikt.

Send forespørsel