Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong


 

Aqua Suites

Santorini Agua suites-55800fb8055648216ab7ce2adccf152e.jpg Aqua Luxury Suites er et lite lukseriøst boutiquehotell vendt mot kalderaen og vulkanen, i Imerovigli, Santorini, en av de beste destinasjonene i Middelhavet.

Bygget som et amfiteater på en åsside ved Caldera, i et kompleks av seks hvite luksuriøse suiter.
Det tilbyr fantastisk panoramautsikt over havet over hele bukten fra Santorini og vulkanen og er ideell for par og bryllupsreisende.
En omfattende renovering  er nettopp avsluttet, og alle hotellets suiter er fullstendig renovert og frisket opp.
Aqua Luxury Suites åpner for en avslappende ferie flukt, i en avslappet og koselig miljø, på et sted med enestående skjønnhet, perfekt å kombinere høy kvalitet og god valuta for pengene som vil overgå dine forventninger.
Ideell for par og bryllupsreisende, i Aqua Luxury Suites vil du nyte en unik og minneverdig ferie med de vakreste solnedganger.Beundre utsikten og se solen forsvinne i det blå Egeerhavet!!

Alle suitene har den praktfulle kaldera og vulkan havutsikt, hver med en egen balkong eller terrasse med utendørs boblebad, luksuriøst bad med dusj, air-condition, minibar, TV, safe, i-dock stasjon, og gratis høyhastighets trådløst internett. En 24-timers resepsjon er til disposisjon for våre gjester.


Aqua Suites er et perfekte sted å være sammen!


Aqua Suites ligger på det høyeste punktet på  Calderaen, 300 meter høy med forbløffende utsikt over vulkanen og bare 10min gange fra den største hovedstaden byen - Fira.

Avstander fra Aqua Suites:
• Flyplass: 10km
• Port: 10km
• Fira (Hoved Town): 2km
• Oia: 9km
• Strand: 3 km
• Busstopp: 200m

Innkvartering:
De 6 fantastiske luksuriøse suitene er bygget i tradisjonell stil og er innredet i en makeløs måte. Høyteknologiske bekvemmeligheter blandet harmonisk med den tradisjonelle ånd Santorini på en perfekt måte.

Personalet på Aqua Suites står beredt for å oppfylle alle dine behov og ønske.

Suitene:

Grand Suite - kalderaen og vulkanen havutsikt - utendørs badebasseng ( max 4 pers )
Innendørs :
55 kvm, stue,king size seng,bad/wc,AC,oppvarming.
utendørs :80 kvm privat terrasse,egen inngang,Spisestue,Utendørs oppvarmet basseng,

sittegruppe,solsengger, parasoll, full utsikt til kalderaen og vulkanen.
Grand Suite med kalderaen og vulkanen havutsikt er en pakke på ca 55 kvm med king size seng og en romslig stue , oppvarming og A / C , bad med boblebad og dusj og en andre i avhang wc
Terrasse på 80 kvm med to fullt utstyrte utendørs sittegrupper og plass til galla eller mottak av 20 personer i det minste, med privat grunt basseng ved kanten av klippene og en flott utsikt til bukten på øya . Plass til to personer.
ROOM FASILITETER:
Flatskjerm satellitt- TV, air condition (varme og kjølig luft ) , safe , hårtørker , badekåper, strand og basseng håndklær , tøfler og luksuriøse toalettartikler.

 

Executive Suite - kalderaen og vulkanen havutsikt - utendørs badebasseng ( max 2 personer)
Innendørs :
30 kvm,King size- seng, luksuriøst bad,sofa,A/C,oppvarming.
Utendørs :
45 kvm . privat terrasse,egen inngaang,utendørs oppvarmet basseng,spisetue,
2 utendørs lenestoler,2 solsenger og paraply,sjøutsikt til kaldera og vulkanen
Passer til to personer.
Den private terrassen har plass til galla eller mottak av 10 personer i det minste , med eget lite basseng og en flott utsikt til bukten på øya .
ROOM FASILITETER:
Flatskjerm satellitt- TV, air condition (varme og kjølig luft ) , safe , hårtørker,badekåper, strand og basseng håndklær , tøfler og luksuriøse toalettartikler.

 

Honeymoon Suite - kaldera og vulkan havutsikt - utendørs boblebad (max 2 personer)
Innendørs:40 kvm,King size-seng,luksuriøst bad,Sofa og sittegruppe,A/C,Oppvarming
utendørs:10 kvm privat balkong,egen inngang,Utendørs oppvarmet boblebad,øverste balkong,2 Solsenger og to stoler med salongbord,sjøutsikt til kalderaen og vulkanen

ROOM FASILITETER:Flatskjerm satellitt-TV, air condition (varme og kjølig luft), safe, hårtørker, badekåper, strand og basseng håndklær, tøfler og luksuriøse toalettartikler.

 

Honeymoon Prive Suite - kaldera og vulkan havutsikt - utendørs boblebad (max 2 personer)

Innendørs: 35 kvm,King size-seng,luksuriøst bad,sofa,A/C, Oppvarming
Utendørs: 10 kvm privat balkong,egen inngang,Utendørs oppvarmet boblebad (dekket toppen og baksiden)Dekket øverste balkong,2 Solsenger og to stoler med salongbord,
Uhindret sjøutsikt til kalderaen og vulkanen
ROOM FASILITETER:
Flatskjerm satellitt-TV, air condition (varme og kjølig luft), safe, hårtørker, badekåper, strand og basseng håndklær, tøfler og luksuriøse toalettartikler.

 

Junior Suite - kaldera og vulkan havutsikt - utendørs boblebad ( max 2 personer)
Innendørs: 35 kvm 2 etasjes,Queen - size seng,luksuriøst bad,sofa ovenpå,WC oppe
A/C (begge etasjer) Oppvarming
Utendørs :15 kvm privat terrasse,egen inngang,Utendørs oppvarmet boblebad (udekket)
spiseplass,2 Solsenger,havutsikt til kalderaen og vulkanen
Junior Suite er en to etasjes Suite på ca 50 kvm med en innendørs trapp med en stue i toppetasjen og master soverom i nederste etasje, med en Queen size seng, bad med dusj , WC, romslig overbygget balkong (15 kvm.) utstyrt med en innebygd i sofa med puter , bord og stoler, to solstoler og har en fantastisk utsikt til havet , kalderaen og vulkanen. Suiten har et utendørs oppvarmet boblebad . Plass til to personer.
ROOM FASILITETER:
Flatskjerm satellitt-TV,air condition (varme og kjølig luft ),safe,hårtørker,badekåper, strand og basseng håndklær, tøfler og luksuriøse toalettartikler.

 

Aqua Suite:
Innendørs:45 kvm,2 separate soverom, 2 luksuriøse bad,Sofa og sittegruppe,
A/C, oppvarming
Utendørs: 25 kvm privat balkong,egen inngang,utendørs oppvarmet boblebad,
sittegruppe, solsenger og parasoll,sjøutsikt til kalderaen og vulkanen
En luksuriøs suite på 45 kvm med to doble soverom (ett med king size seng og det andre med dobbeltseng), to bad med dusj, varme og A/C.
Balkongen på 25 kvm tilbyr en privat utendørs oppvarmet boblebad og en unik utsikt over kalderaen. Passer for en familie eller til 4 personer/2 par
ROOM FASILITETER:
Flatskjerm satellitt-TV, air condition (varme og kjølig luft), safe, hårtørker, badekåper, strand og basseng håndklær, tøfler og luksuriøse toalettartikler.

 

Send forespørsel