Informasjon

Dette er et fantastisk hotel for de som ønsker romantikk!

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 

 

se video av hotellet: http://www.abovebluesuites.com/#!video-gallery

 

 

 

 

Above blue Suites*****

QBDBfHIaBcT7jCOj-96e645f83556f67ff640997ced66aa91.jpg

Above Blue Suites****+

Plassert på Santorinis berømte kaldera 1300 meter over havet, tilbyr Above Blue Suites 10 unike, individuelt designet Suites og 1 overdådig villa og inviterer deg til å ta fatt på en kvintessens reise på verdens mest romantiske øy. Føl magien og nyt den ultimate luksus av en gjestfrihet meny laget bare for deg!

Hver caldera suite har sin egen layout og interiørdesign, med private balkonger/terrasser med imponerende utsikt over vulkanen og sære statister som posh senger og sensasjonelle boblebad og bad innredet med venetiansk stukkatur og glass mosaikk. Gjestene blir forført av samspillet av interiør med de dramatiske naturlige omgivelsene, mens det blir lagt vekt på å tilby den optimale avslappete nytelse.

Det ikoniske luksuriøse boutiquehotellet tok imot sine første gjester i 2009, men har klart å bli en umiddelbar klassiker i Imerovigli landsby, kjent for den fredelige utsikten. Ideelt beliggende på det høyeste punktet av verdens største bebodde kaldera, har dette helligdom av romantikk og ro med den stemningsfulle utsikt over det uendelige blå Egeerhavet og den majestetiske vulkanen. Likevel, dette er overlegenhet ikke sin største kvalitet; Above Blue har blitt et landemerke for gjestfrihet, takket være kombinasjonen av sin privilegerte beliggenhet og unike nivå av enestående 5-stjerners tjenester.

Above Blue Suites har en upåklagelig service for å imøtekomme sine kresne gjester. En ekstremt effektiv concierge vil ordne alt, fra bryllup forslag, bryllup seremonier og uforglemmelige jubileum til heste turer, romantiske pikniker og private cruise, på denne måten, kan gjestene tilpasse sitt opphold før de ankommer, med garanti for å nyte god service rundt klokke. Dette virkelig skreddersydde opplevelsen forsterkes ytterligere av subtile hi-tech ekstravaganse, inkludert gratis bærbare datamaskiner, gratis Wi-Fi og iPod-dockingstasjoner. Spesielt for gjestene på hotellets mest eksklusive suiter og den unike villa, over Blå gir en personlig mobiltelefon ved innsjekking, hvor gjestene kan bære rundt med dem uansett hvor de går, alltid holde kontakten med den oppmerksomme og diskrete personale på hotellet.

Under finner du info om 3 av de rimeligste suitene:

Pearl Suite
Det er ingen tilfeldighet at dette er Above Blue slager suite. Liten i størrelse ca (18 m²), men enorm i sjarm, denne suiten og dens perlehvite-hvite fargetoner er ideen om rimelig luksus.
Bare noen få skritt fra resepsjonen, er suiten det ideelle gjemmestedet for par som søker uforglemmelige øyeblikk på en av de mest romantiske stedene i verden. Beundre den fantastiske utsikten eller unne deg en middag med levende lys ved bassenget når solen går ned rett foran øynene dine og lyser det dype blå med flekker av gyllent lys som du innser at Above Blue sin skreddersydde tjenester og bad om posh fasiliteter gjør at du føler deg kongelig. Dette er et moderne innkvartering innpakket i diskret luksus

Blant annet Pearl overdådige "godbiter" inkluderer: Direkte tilgang til bassenget, komplementære basseng og badehåndklær i en strand bag, putemeny, signatur baderomsartikler, iPod docking-stasjon, personlig notatbok og gratis Wi-Fi service.

Felicity Suite 27 m² og 10 m² balkong. Kan innkvartere opp til 3 personer.

Tenk deg å våkne opp i en posh queen-size seng bare å åpne døra og finne deg selv målløs mens du lurer på den majestetiske utsikten over kalderaen.

Dette ekstraordinær opplevelse kan bare sammenlignes med å beundre solnedgangen fra fristende omfavnelse av bassenget, med flakkende optiske fibre spredt langs bunnen, vil du føle som om du svømmer ved siden av flytende stjerner.

Innvendig er det ... luksus som vanlig, en elegant bad innredet med venetiansk stukkatur og glass mosaikk, et komplett audiovisuelt system og døgnet rundt tjenesten som garanterer en skreddersydd opplevelse av ren lykke i en sjarmerende interiør, strødd med livlige innslag fra lyse lilla og lysegrønn. Dette er et moderne levesett innpakket i diskret luksus.

Blant annet Felicity sin overdådige "godbiter" inkluderer: Direkte tilgang til bassenget, komplementære basseng og badehåndklær i en strand bag, putemeny, signatur baderomsartikler, iPod docking-stasjon, personlig bærbar PC og gratis Wi-Fi service.

Lagoon Suite 25 m² og 35 m² balkong

Denne bortgjemte, lagune-lignende grønne suiten med en queen-size seng, et overdådig innendørs jacuzzi ligger i en dyp kuppelformet hule og har Above Blue mest romslig terrasse (en sjelden luksus i Imerovigli som mange ville bekrefte) vil sørge for at oppholdet i Santorini er uutslettelig inngravert blant dine livets mest dyrebare minner.

Med overveldende utsikt over vulkanen og den berømte solnedgangen, har den nydelige Lagoon suite ett mer av de sjeldne og verdifulle karakteristisk: takket være sin beliggenhet høyt på kalderaens steinete skråning, bare et steinkast fra hotellet resepsjonen, få skritt skiller deg fra hoved gaten der du kan oppdage øyas severdigheter og attraksjoner.

Blant annet Lagoon sin overdådige "godbiter" inkluderer: a-la-carte amerikansk Champagne frokost og middager med levende lys serveres på terrassen, gratis basseng og badehåndklær i en strand bag, putemeny, en personlig bærbar PC, gratis Wi-Fi service og iPod docking stasjon.

Nøkkelfunksjon: Grotte bad med boblebad

Caldera / Sea View
Sted: Øvre nivå i hotellets hovedbygning
Queen size seng, 1 bad med par-sized regndusj og oppvarmet boblebad kategorien

Fasiliteter:
Privat innendørs oppvarmet jacuzzi
Privat terrasse med havutsikt med solsenger, stoler og bord
Queen size seng
Naturlig fulle latex madrasser 22cm høyde
Luksus bomull sateng sengetøy
Hårfibre dyne
Putemeny
En-suite bad med par-sized regndusj dekorert med venetianske stucco og glass mosaikk
Signature baderomsartikler
Morgenkåper og tøfler
Hårføner og dames servantskap
Basseng og strand håndklær i en strand bag
Olje rom vaporizers med gjesterom utvalgte dufter
Individuelt styrt Air condition
Regulerbar varme
Sikret vinduer og fransk dør med lyd / kul / varme bevis dobbelt glass
Direkte telefonlinje
safe
Audio Visual inkluderer: Personal Notebook, Gratis Wi-Fi, LCD TV satellittkanaler, DVD / CD / Radio/Mp3 spiller, iPod lader o
To ganger daglig stuepike
Strykejern, strykebrett på forespørsel
Barneseng gratis
Velkomst champagneglass
A-la-carte amerikansk Champagne frokost servert på din egen balkong

Alle suitene har calderea utsikt (sjøutsikt)

 

Send forespørsel