Informasjon

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. 1-romsleiligheter for 2-3 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer. 3-romsleiligheter for 4-6 personer

Ta kontakt for pris, prisene varierer fra lav til høysesong.

ikke inkl: Flymat,transfer og eventuell reise forsikring

 

 

Mythos Beach Resort****+

Rodos Mythos beach resort hoved-cc3f1c76f849589af3d780f69a09eb18.jpeg

Mythos Beach Resort****+

Mythos Beach Resort åpnet sine dører i april 2011, og har allerede rukket å bli våre gjesters favoritt! Allerede etter noen måneders drift har hotellet fått utmerkelsene Travelife Gold og Tripadvisors Certificate of Excellence.

Dette utmerkede hotellanlegget ligger ved stranden i Afandou og passer perfekt både for familier, for par og for vennegjenger. Barna vil garantert stortrives på det store hotellanlegget som ligger rett ved stranden og tilbyr en rekke fasiliteter. Ved det herlige bassengområdet er det tre basseng, hvorav ett er oppvarmet og et separat barnebasseng. Lite jacuzzihjørne i relaxbassenget. Gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær. Snackbar som serverer enkle retter. Ved à la carte-restauranten ligger også et basseng. Badstue og oppvarmet innendørs basseng. Det finnes én bufférestaurant og én à la carte-restaurant (ikke med i All Inclusive). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn til oppvarming av babymat. Flere barer. Gratis trådløst Internett i resepsjonen. I resepsjonen finnes også stasjonære PCer med Internett, mot avgift. Butikk. Vaskeriservice mot avgift. Fint spa med et stort utvalg av behandlinger mot avgift. Frisør. Gratis treningsrom, minigolf, boccia, basketball og tennis (er det behov for lys på tennisbanen er dette mot avgift). Lekeplass og hage. På hotellets strand er det gratis solstoler, parasoller og sandvolleyballbane. Til nærmeste sentrum i Kolymbia med butikker, restauranter og barer er det ca. 1,8 km; til det litt større Afandou ca. 4 km. Bussholdeplass for lokalbuss til blant annet Rhodos by rett utenfor hotellet.

Rom/leiligheter

Moderne og pent innredede dobbeltrom i varierende størrelse, de fleste ligger i hovedbygningen. De største dobbeltrommene (ca 26 m²) har balkong eller terrasse, de fleste med begrenset havutsikt. Fint innredede juniorsuiter (ett rom på 27,5 m²) og 2-roms superiorsuiter (soverom og oppholdsrom på totalt 43 m²) som ligger i bygningene nærmest stranden. Noen juniorsuiter og suiter har privat basseng og markterrasse med begrenset havutsikt. De øvrige har stor balkong og havutsikt. En del rom har trådløst Internett. Alle romstyper har flatskjerm-TV, telefon, kjøleskap og vannkoker. Gratis luftkondisjonering og deponering. Muligheter for å låne strykejern og strykebrett i resepsjonen. Hårføner. Badekar/dusj og WC. Superiorsuitene har separat dusj. Rengjøring 7 ggr/uke.

Hyggelige og moderne 1-romsleiligheter (ca 35 m²) og 2-romsleiligheter (ca 48 m²) med høy standard. 2-romsleilighetene har separat soverom og kombinert oppholdsrom og minikjøkken. Det finnes også meget romslige 3-romsleiligheter (ca 71 m²) med to separate soverom og to bad. En del leiligheter har gratis Internett med kabel. Alle leiligheter har mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap og brødrister. Flatskjerm-TV og telefon. Gratis luftkondisjonering og deponering. Strykejern og strykebrett. Hårføner. Badekar/dusj og WC. Balkong eller markterrasse, noen 2-romsleiligheter har utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Verdt å vite

Heis finnes bare i hovedbygningen. Bygningene med leiligheter har ikke heis, dette gjelder også noen dobbeltrom. Sandstrand med småstein i vannet, badesko anbefales.

Måltider

Rom, juniorsuiter og suiter: Frokostbuffé. Leilighetene: Ingen. Frokostbuffé mot tillegg. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg for alle romtyper

All Inclusive mot tillegg inkluderer:

- Kontinental frokost (varme drikker, juice og croissanter) kl. 06.30-07.30
- Frokostbuffé kl. 07.30-10.00 i spisesalen
- Lunsj kl. 12.30-14.30. Lunsj serveres i spisesalen, men man kan også få servert enkle retter i bassengområdet. Ønsker du å ta med piknikkurv på stranden, kan dette bestilles (senest dagen i forveien)
- Middag kl. 18.30-21.30 i spisesalen. À la carte i strandrestauranten mulig mot tillegg og reservasjon.
- Snacks: kaker, sandwich, pizza og pølser kl. 10.30-11.30, 15.00-18.00
- Sandwich kl. 22.00-23.00
- Is kl. 10.00-22.00
- Ubegrenset med lokale drikker som mineralvann, øl/vin og drinker kl. 10.00-24.00
- Tennis, trimrom, aerobics, boule, bordtennis og badstue

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

 
Send forespørsel