Informasjon

Hvordan komme seg til Poros

Fra Pireus havn med ferge eller hydrofoil
Med bil til Galatás og deretter med ferge, som jevnlig opererer; ruten varer i bare 15 minutter.
Ved båt fra Methana, Hydra, Spetses, Aegina og Agkistri.

 

Poros

poros-d7c20b987b723ba854ed282bfc549da5.jpg

Poros ligger i Saroniabukta og ligger nær det peloponnesiske fastlandet.

Poros er en liten, vulkansk øy med stor skjønnhet. Det er svært nær Athen Hellas, og er et populært sommersted for både grekere og utlendinger. Mange athenerne har sommerhus her, som kan bli lagt merke i helgene, siden øya liver opp mye da.

Det er også mange gamle, interessante bygninger i byen Poros. Clocktower tilbyr en fantastisk utsikt, og det er fint bare å rusle rundt her.
Du kan gjøre vannsport på Poros som vindsurfing og paragliding, kan du også ta noen fine turer i den vakre naturen. Du kan også besøke sitron skog av nærmeste Galatea. Små taxi båter tar besøkende fra den ene siden av kanalen til den andre.
Mange velger denne øya for å være nær Athen og de mange gamle severdighetene på fastlandet. Det er daglige utflukter til Akropolis og Mykene, Delphi, Epidauros og Naupflion.
Strendene i  Poros har både sand-og rullesteinsstrender. De fleste av dem er på den sørlige kysten av Kalavria og mange tar en av de mange små båter over til Galatas stranden på fastlandet. Generelt, strendene på Poros er svært rolige, siden de ligger i skjermede små bukter. Mellom Megalo og Mikro Neorio er det er en fin strand, en annen ligger i Askeli.

Ta kontakt for hotell tilbud og båtbilletter.

Send forespørsel