Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong


 

 

Kosmitis ****

Paros Kosmitis hotell hoved-cbaad2ad5c6ba7c685771eb372d8f333.jpg Kosmitis Hotel****


Dette 4-stjerners **** hotellet tilbyr vakkert innredede rom til leie i Agii Anargyri Beach i Naoussa, en av de mest naturskjønne og godt likte feriested på øya Paros. Hotellet har utsikt over Naoussa havnen og tilbyr fin utsikt over Egeerhavet og det omkringliggende kykladiske landskapet som vil stimulere sansene. Det forfriskende bassengområdet på hotellet med bassenget, kafé-restaurant, her vil par og barnefamiliene trives.

Kosmitis Hotel Paros Naoussa har åpent fra 19 mai til 20 september for å nyte en fantastisk ferie i et av de beste hotellene i Paros Hellas.

Slapp av i sofistikerte omgivelser Naoussa Paros, kun få meter fra stranden.
Kosmitis Paros Beach Hotel i Naoussa på Paros garanterer avslappende innkvartering i 32 flotte rom i Paros med moderne møbler. Rommene er romslige og er enten i en moderne eller i en klassisk stildesign og dekorasjon for å matche enhver smak og pris.

Fargene i tekstiler er beroligende for å skape en forfriskende innstilling å roe ned og fremkaller en atmosfære av raffinement. Utsikt fra balkongene på rommene er enten til sjøen, hagen eller de t kykladiske landskapet utsikt tilbys fra balkongene på rommene.

Kosmitis tilbyr standard dobbeltrom eller tomannsrom, dobbeltrom med en ekstra seng ideell for grupper på tre og familierom i Paros plass for 4 personer i absolutte comfort.

Alle hotellrommene har aircondition (a / c) og inkluderer:
bad med hårføner
mini bar
kjøleskap
TV
telefon
internett
babysenger (på forespørsel)
en balkong med en fantastisk utsikt over havet, hagen eller landskap.

 

Send forespørsel