Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong


 

 

Kalypso Hotel***

Paros Kalypso hotell hoved-721e450d2bfccc709fff2bbaf4b76200.jpg Kalypso***


Dobbeltrom for 2-3 personer. 1-romsleiligheter for 2 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer

Hotell Kalypso er et eldre og hyggelig hotell som ligger rett/på ved stranden i utkanten av den pittoreske fiskerlandsbyen Naoussa. Frokostservering utendørs og innendørs i svært koselige omgivelser. Oppoldsrom med TV og bar. Gratis trådløst Internett i resepsjonsområdet. Gratis deponering i resepsjonen. Et bredt tilbud av butikker og restauranter i Naoussa sentrum. Leilighetene ligger i en egen bygning, ca. 300 m fra stranden(opp en bakke) Fasilitetene ligger i hovedbygningen. Begrenset lokaltrafikk som øker under høysesong.

 

Lyse dobbeltrom av varierende størrelse. Telefon og satellitt-TV. Gratis luftkondisjonering. Hårføner. Dusj og wc.  Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Hyggelige studio for 1-2 pers i lyse farger. 2-romsleilighetene har separat soverom og kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger for 2-5 pers Alle leiligheter har kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Kun 2-romsleilighetene har komfyr. Telefon og TV. Gratis luftkondisjonering. Hårføner. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Leilighetene i en egen bygning ca 400 m opp en bakke ved hotelletRengjøring 7 ggr/uke

 

Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.

 

Dobbeltrom: Frokost. Leiligheter: Ingen

 

Send forespørsel