Informasjon

Ta kontakt for pris.

Prisene varierer i sesong. Dette hotellet blir veldig fort fullbooket.

 

 

Vencia boutique hotel 4*

mykonosvencia-08bee093f3fd7353f88fffa085ee2bae.jpg

Vencia Boutique Hotel ligger i kosmopolitiske Agios Eleftherios i Mykonos, og tilbyr uteservering, et evighetsbasseng med utsikt over sjøen og solnedgangen samt elegante boenheter med klimaanlegg og balkong.

De luftige rommene på Vencia vender ut mot Egeerhavet og Mykonos by eller hotellområdet, og har lys innredning, kjøleskap, satellitt-TV, klimaanlegg, tøfler og badeprodukter.

Baren og restauranten Karavaki holder åpent hele dagen. Her kan du nyte en rikholdig frokost kombinert med deilig sjøbris og spektakulær utsikt. På kvelden tilbyr restauranten et utvalg av middelhavsretter og drikkevarer.

Du kan slappe av ved evighetsbassenget med gratis parasoller og bassenghåndklær. I bassengbaren kan du nyte velsmakende snacks, cocktailer og andre drikkevarer mens du lytter til rolig musikk. Wi-Fi er gratis på rommene og i fellesområdene.

Vencia Boutique Hotel ligger en 10-minutters spasertur fra Mykonos by. Personalet i den døgnåpne resepsjonen på Vencia Boutique Hotel kan hjelpe deg med leie av sykkel, scooter og bil. Personalet i turskranken kan organisere utflukter til Delos og rideturer.

Hotellet tilbyr enkle, doble, trippel rom med hage og havutsikt. Superior suite og juniorsuiter

Hotellrom: 33

Send forespørsel