Informasjon

Ta kontakt for pristilbud.

Prisene varierer i sesong og hvilke romkategorier man velger.

 

 

Mykonos Theoxenia 5*

Mykonos hoved-58e64bf270113b822dc0965a4b733c0f.jpg

Mykonos Theoxenia Hotel*****
Kato Mili Mykonos ,Mykonos

5-stjerners Mykonos Theoxenia er et nydelig boutiquehotell på den greske øya Mykonos, kjent for sin estetiske design og historie, som ligger på strandpromenaden med utsikt over øyas karakteristiske vindmøller. Like ved pittoreske lille Venezia og de smale brostein belagte handlegatene i Kato Mili, Mykonos Theoxenia Hotel har 52 rom og suiter som kombinerer 60-glamour med moderne møbler og moderne kunst. Fra restaurant og baren kan du nyte panoramautsikt over sjøen, innbydende basseng og solterrasse, og Spa behandlinger er tilgjengelig. Book  5-stjerners Mykonos Theoxenia boutiquehotell for en avslappende og luksuriøs ferie.

En av de mest kjente boutique hotell i Mykonos og Hellas, Mykonos Theoxenia luksushotell, ble inspirert på 60-tallet og er nå tilskrevet som "nasjonal bevart eiendom" for sin nyskapende stil, arkitektur og unike bruk av lokal stein og håndverk samtidig som man respekterte tradisjonell kykladisk arkitektur.

Å komme til hotellet: ca. 2 km fra Mykonos flyplass.

Lokale tips: En rekke restauranter, barer, klubber og butikker er innen gangavstand.

Hotel fasiliteter:

Mat, drikke og underholdning: hoved restaurant med terrasse, med panoramautsikt over havet, serverer middelhavsmat, "vind i" bar og "Breeze ut" bassengbar, animerte matlaging show. Å fremme og bistå sunt kosthold blant gjestene, et sunt hjørne tildelt under frokost. Lite fett og redusert sukker mat, fiber og mat som passer for diabetikere . Den splitter nye "Grab & Go"-konseptet er tilgjengelig ved bassengene i løpet av timer fra 10:00 til 18:00 med en annen daglig meny, som inkluderer smørbrød, Kebab, wraps, hamburgere, pizza osv.

Sport, spill og aktiviteter: Svømmebasseng med solterrasse, solsenger og parasoller, vakre hager, og "healthy Club" inkluderer fullt utstyrt treningsrom, spa-behandlinger, massasjebehandlinger, boblebad og erfarne medarbeidere.

For barna: Noen organiserte spill og aktiviteter, og barnevakt service.

Ekstra: 24 timers resepsjon, Rengjøring, 24 timers romservice (begrenset meny), Doctor service, vaskeri, sekretærtjenester og posttjenester, internett og mobiltelefon tilgjengelighet, billettbestillinger arrangert, drosjer arrangert, bil / båt / helikopter / jet leie, daglige aviser, Saint Charalambos Chapel vertene bryllup mottakelser, dåp, og spesielle arrangementer, møte / seminar rom for opptil 40 personer med nyeste A / V-utstyr.

Romfasiliteter:

Rommene og suitene har en fargerik Middelhavs innredning som kombinerer 60-tall design og moderne møbler og kunst, moderne bekvemmeligheter av høy kvalitet for din velvære, og herlig utsikt. Funksjoner inkluderer en hage, strandpromenaden eller havutsikt, noen med en egen balkong, air-condition, bad med hårtørker, internett, betal-TV, mini hi-fi stereoanlegg og telefon med telefonsvarer, mini kjøleskap, safe, og lys dimmer. Alle gjestene får en velkomstdrink, frisk frukt og en flaske vin ved ankomst, tøfler, bassenget håndklær, deluxe kropp, hår pleie elementer og kosmetikk. Deluxe rommene har en stue, forhøyet soverom med tregulv, og noen har en separat dusj med hydromassasje. Det er 1 og 2-roms suiter med separat stue og ekstra bad (1 med hydromassasje dusj).

Send forespørsel