Informasjon

Ta kontakt for pris

Prisene varierer fra lav til høysesong

 

 

Creteotels Sunrise Village***

Kreta Cretehotels Sunrise Villa hoved-8c959f10c6d622f6888ab84a33ff3b41.jpeg

Creteotels Sunrise Village***

Kreta  Aghia Marina

Platanias Chania Crete

Sunrise Village Hotel ligger i Platanias vest for Chania. Dette er et veldig bra hotell for par og familier.

Hotellet kan skryte av all inklusivefasiliteter samt en fantastisk utsikt over Middelhavet. Gjester på Sunrise Village Hotel kan oppdage fantastiske strender og søvnige landsbyer sammen med et bredt utvalg av butikker, restauranter, tradisjonelle tavernaer og "ouzerias" og attraksjoner i nærheten Chania Port. Chania flyplass ligger en 34 km fra hotellet.

Lokale Tips: Det er en overflod av tradisjonelle landsbyer i nærheten med tavernaer, restauranter og lokalt og produsert goods.Chania Town, Gramvousa, Balos, Elafonisi, Samaria Gorge, Limnoupolis, Falasarna og Palaiochóra er også av interesse.

Det er en ganske bratt bakke opp til hotellet.

All Inclusive

Måltider:

Frokost, Buffet, Main Restaurant, Daglig: 08:00 - 10:00.

Lunsj, Buffet, Main Restaurant, Daglig: 13:30 - 14:30.

Middag, Buffet, International, hoved restaurant; Antrekk gjelder (ingen shorts / badetøy tillatt), Daglig: 19:00 til 21:00.

Snacks, Buffet, Snack Bar, Sommer: 10:00 - 18:00.

Iskrem daglig: 10:00 - 18:00.

Drikke:

Lokalt produsert alkohol; Lokalprodusert ikke alkohol, kald drikke, øl, vin, Ouzo, fersk juice, bassengbar, Sommer: 10:00 - 18:00.

Lokalt produsert alkohol; Lokalprodusert ikke alkohol, brus, øl, vin, vodka, Gin, Brandy, Rum, raki, Ouzo, te, kaffe, fersk juice, Bar, Daglig: 18:00 - 22:45.

Sport / Aktiviteter:

Live underholdning, ikke hele sesongen.

Hotellfasiliteter:

Mat, drikke og underholdning: Leiligheter med minikjøkken. En snackbar er tilgjengelig på bestemte tider i løpet av dagen, samt en bassengbar på solterrassen. Det er nok av restauranter kun en kort spasertur unna på stranden. .

Sport, spill og aktiviteter: Dette hotellet tilbyr et bassengområde med et stort ferskvann svømmebasseng for voksne, og et mindre basseng for barn, en snackbar og god plass for lounging og soling. Vær oppmerksom på at daglig underholdningsprogram er bare mellom 1 juni 2012 til 31. august 2012.

Ekstra: Gratis Wi-Fi internett tilgjengelig i hele komplekset, Internett hjørne og safe (begge mot ekstra kostnad betales lokalt), en betydelig lobby som inkluderer resepsjonen, en stue og en snackbar. Flyplasstransport er tilgjengelig mot gebyr, og hotellet har utendørs parkering. Det er en regelmessig busstjeneste som knytter hotellet til byen Chania og alle de omkringliggende landsbyene. Internett hjørne tilgjengelig mot pristillegg.

Romfasiliteter:

Sunrise Village Hotel tilbyr maisonette og leilighet med 1 soverom. Hvert rom har en individuell aircondition / oppvarming enhet, full bad, Kabel-TV, Internett, safe, tekjøkken (én komfyr, kjøleskap, kokekar, serverer retter, redskaper og kjøkkenkrok med to ring elektrisk komfyr), kaffetrakter, og en romslig balkong med full utsikt over Middelhavet.

 

Send forespørsel