Informasjon

Ta kontakt for pris.

Prisene varierer i sesong.

 

 

Almyrida Beach Hotel****

Kreta Almyrida hotell hoved-cb8521fd086973d9cc6d37157c055400.jpg

Almyrida Beach Hotel****

Nyt en sol fylt ferie på Kreta ved å bestille ditt opphold på Almyrida Beach Hotel.

The Almyrida Beach Hotel ligger i den sjarmerende landsbyen Almyrida, 15 km øst for byen Chania på øya paradis av Kreta. Dette er et veldig bra hotell for par og familier med 148 komfortable rom og studioer med bra fasiliteter. Gjester på Almyrida Beach Hotel kan oppdage fantastiske strender og søvnige landsbyer sammen med et bredt utvalg av butikker, restauranter, tradisjonelle tavernaer og "ouzerias" og attraksjoner i nærheten Chania by. Hvis du vil ha en uforglemmelig ferie, tilbyr Almyrida Beach Hotel alt du trenger i solfylte Kreta.

Chania flyplass ligger en 27 km fra hotellet.

Lokale Tips: Almyrida ligger i en naturlig vik på motsatt side av øya Karga. Landsbyen har imponerende åser med saftig olivenlunder og solfylte strender. Fjellkjeden Lefka Ori gir området en mild, kjølig klima gjennom hele året.

Hotellfasilitete:r

Fasilitetene på Almyrida Beach Hotel tilbyr alt du trenger for en avslappende ferie.

Mat, drikke og underholdning: Hotellet har to restauranter som tilbyr kretiske spesialiteter og et omfattende vinkart er tilgjengelig. Gjester på halvpensjon basis tilbys buffé ute og er i tillegg også utstyrt med a la carte-alternativer. En snackbar er tilgjengelig på bestemte tider i løpet av dagen. Hotellet har innendørs og utendørs barer.

Sport, spill og aktiviteter: Dette hotellet tilbyr svømmebasseng, massasje, treningsstudio (gratis), lekeplass for barn. Vannsport som katamaran, pedaloer, kanoer og brettseiling er tilgjengelig på stranden (lokal avgift).

Ekstra: 24 timers resepsjon og et konferansesenter for 150 personer. Det er en regelmessig busstjeneste som knytter hotellet til byen Chania og alle de omkringliggende landsbyene.

Romfasiliteter

Almyrida Beach Hotel**** har 120 gjesterom og 28 studioer. Hvert rom har en flott utsikt, eget bad, individuell air condition, satellitt TV, hårtørker, direkte telefon, safe (lokal avgift), musikk, minibar (lokal avgift). Studios tilbyr de samme fasilitetene, men alt ligge på stranden. Vær oppmerksom på at babysenger er tilgjengelige på forespørsel og vil telle som en person i rommet og er ikke i tillegg.

 

Send forespørsel