Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong


 

 

 

Gaia Garden

Kos Gaia-Garden hotell hoved-66e065e3ead860b2cf79d0e63dcac2fa.jpg

Gaia Garden Hotel Lambi Kos

Velkommen til Gaia Garden

Dette sjarmerende, jordnære hotellet ligger på feriestedet Kos i en rolig bydel som heter Lambi. Det består av en hovedbygning omkranset av flere bungalower, alle beliggende i de vakre hagene som eierne har skapt. Gjestene har gleden av å nyte denne palmefylte oasen fra deres egen patio.

I hageområdet finner gjestene et ferskvannsbasseng, inkludert også barnebasseng, omgitt av  fluktstoler, parasoller og en bassengbar. Gjestene kan også nyte en aperitiff på terrassen ved bassenget som er naturlig kjølt ned av den milde havbrisen. Den nærmeste stranden er cirka 500 meter fra hotellet og er en organisert, sandstrand som også tilbyr enkelte vannsport.

For gjester som ønsker å holde seg aktive, tilbyr hotellet også basketball, volleyball, tennis, beach volleyball fasiliteter og et treningsstudio, alt til disposisjon for gjestene. En rutebuss er også i drift som kan ta gjestene til og fra den viktigste delen av Kos by. Dette lille hotellet tilbyr gjestfrihet og ro i et paradis setting. Det er det ideelle stedet å slappe av og er allerede tiltrekker sine gjester tilbake år etter år.

innkvartering:

Gaia Garden Kos Hotellet tilbyr: 65 dobbeltrom, 22 triple rom, 4 enkeltrom og 4 familierom.

Fasiliteter på alle rom består av eget bad med privat bad eller dusj, badekar, hårtørker, 24-timers air-condition, satellitt-TV med individuell mottaker for hvert rom og komfortabel ny møblering.

Alle rommene har store balkonger med unik utsikt til vår vakre tildelt hage.
Standard-rommene kan huse 2-3 personer og familierom inntil 4 personer

 

Send forespørsel