Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong


 

Primasol Louis Ionian Sun 4*

Corfu Hoved-da2e5b51d75ebd307ffcbbfe99e62276.jpg

Primasol Louis Ionian Sun ***+

Ayios Ioannis Melitieon Benitses Korfu Greek Islands

Sør-øst kysten av den vakre greske øya Korfu ligger det 4-stjerners Primasol Louis Ionian Sun Hotel, med beliggenhet i skrånende frodige hager omgitt av grønne åser med stranden over veien. Primasol Louis Ionian Sun Hotel (hovedbygningen renovert i vinter 10/11), med All Inclusive-pakke, har 221 innbydende soverom, single, par og familier til å nyte bassenger og hager, restaurant & bar, sportsaktiviteter og organisert underholdning, stranden kan nåes gjennom en 20 m lang tunnel under veien. Både voksne og barn kan være med på en rekke sportsaktiviteter, bassenger, overvåket Mini Club og flott strand plassering. Book i 4-stjerners Primasol Louis Ionian Sun Hotel for en morsom strand ferie for hele familien, og en god base for å utforske gledene av øya Korfu. Hotellet ligger midt mellom landsbyen Benitses og Moraitika.

Å komme til hotellet: 15 km fra Korfu internasjonale lufthavn.

Lokale tips: Hotellet er bare 15 km fra UNESCO Heritage Site av Korfu by og den lokale bussholdeplassen til Korfu er like utenfor hotellet for å besøke Benitses fiske landsby om er 3 km unna eller Moraitika. Et annet tips er å leie bil en dag og kjøre til Korfu by og utforske andre deler av Korfu.

Transport

Fly

Overnatting

All Inclusive program:
Måltider:
Frokost, lunsj, middag, åpent kjøkken, Buffet, Restaurant, Daily: 07:00 - 10:00.
Lunsj; Show Cooking, Buffet, Restaurant, Daily: 12:30 - 14:30.
Middag, Buffet, italiensk, gresk, tema restaurant, Restaurant, Daily: 19:00 - 21:30.
Snacks, Snackbar (Forvent måltidene), Daglig: 10:00 - 00:00.
Barnemeny.
Ettermiddags snacks, ettermiddagste.

Drikke:
Lokalt produsert alkohol, lokalprodusert ikke alkohol, brus, øl, brennevin, juice; liquers, Cocktails, Bar, Daglig: 10:00 - 00:00.

Sport / aktiviteter:
Volleyball, Bordtennis, Basketball, Biljardspill, Dart, aerobics, bueskyting, Aqua-aerobic.
Hotel Facilities

Mat, drikke og underholdning: Main restaurant med terrasse serverer frokost, lunsj og middag, Beach Tavern (utendørs) serverer snacks, Pool & Beach barer og temakvelder og vise matlaging; dagtid og kveld animasjon team inkluderer sporadisk levende musikk og variasjon viser. Å fremme og bistå sunt kosthold blant våre gjester, er et øremerket sunt hjørne tildelt under frokost. Lite fett og redusert sukker mat, fiber og mat som passer for diabetikere vil være på tilbudet. Den splitter nye "Grab & Go"-konseptet er tilgjengelig ved bassengene i løpet av timer fra 10:00 til 18:00, og det er en annen daglig meny, som inkluderer smørbrød, Kebab, wraps, hamburgere, pizza osv.

Sport, spill og aktiviteter: Svømmebasseng og solterrasse, solsenger og parasoller, 2 tennisbaner, minigolf, basketball, volleyball, aerobic, bueskyting og boller, diverse underholdning fasiliteter og profesjonell animasjon team.

For barna: Svømmebasseng, og barnas hjørne med lekeplass og Mini Club med aktiviteter under tilsyn, barnemeny i restauranten.

Ekstra: 24 timers resepsjon, Rengjøring, porter service, valutaveksling, tilgjengelig lege, internetthjørne og WiFi-tilkobling på main bar området gebyr), bilutleie, og minimarked og gavebutikk.

Romfasiliteter:

Rommene er behagelig innredet i middelhavsstil av lyse, nøytrale farger motregne med fargerike tekstiler og gardiner, moderne fasiliteter og komfortable møbler, funksjoner inkluderer en egen møblert balkong eller terrasse med innlandet eller havutsikt, individuelt styrt air-condition og oppvarming (om nødvendig), et privat bad med hårføner, satellitt-TV, direkte telefon og safe. Esperides leilighetene har en kjøkkenkrok. Sammenhengende rom er tilgjengelig på forespørsel. Enkeltrom Styringsrente betyr 1 voksen pluss 1 barn eller 2 Barn i eget rom. Barnesenger er tilgjengelig på forespørsel gratis.

Send forespørsel