Informasjon

Le grand bleu består av små studio maks 2 voksne + 1 barn

Store studio for 2 – 4 pers

Leiligheter for 2 – 4 pers  

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 

 
 

Le Grand Bleu

1155765760-60b605d7eb50db7165859e22177f57df.jpg

Reis til Lefkos og la tiden stå stille en stund. Midt på Karpathos' vestkyst ligger øyas perle, Lefkos – et utmerket reisemål for den som vil nyte utsøkt mat på koselige tavernaer, eller glemme hverdagen i romantiske omgivelser.

Midt på Karpathos vestkyst ligger den pittoreske byen Lefkos. Her er det avslapping som står høyt i kurs, og det er lett å glemme alt det andre. For de som syns om valgmuligheter, er det fire strender å velge mellom - en for hver smak. Vannet er alltid herlig, og lokker til forfriskende bad. På kveldene venter koselige tavernaer ved den lille fiskehavnen og langs stranden. Her kan du nyte utsøkt mat som nyfanget fisk og ekte tzatziki.

Ferieidyllen Amopi er stedet man velger når man vil ha fred og ro. Her venter herlige dager med soling og bading, og lekker, gresk mat på en taverna!

Le Grand Bleu Restaurant & Studios / Apartments ligger på vestkysten av øya Karpathos, ca 38 km fra flyplassen og fra Pigadia (hovedstaden), i området Lefkos, rett ved Sandy Main Beach "Gialou Chorafi ". Dette stedet er laget for gjester som ønsker å få bort stress og for å nyte ferien i en hyggelig atmosfære direkte og bare noen få skritt ned til stranden, uten å krysse en gate - det er hva gjestene virkelig setter pris på.
Dette er en liten familiebedrift, bygget i 1997 og det er dekorert svært hjemmekoselig, i den fantastiske greske natur, du vil føle deg veldig komfortabel i Le Grand bleu samt i restaurant området.

Le Grand bleu Studios & Apartment er tilpasset for gjester som ønsker å tilbringe ferien i et naturlig og typisk gresk miljø. Stedet er egnet for familier så vel som for par, pensjonister og selv enslige. Alle rommene har store balkonger og en vakker havutsikt og gjester som setter pris på et hyggelig interiør, kombinert med Middelhavs og moderne stil, sammen med alle nødvendige fasiliteter, vil gjøre ferien på Le Grand Bleu til en veldig spesiell og uforglemmelig ferie.

I juli 2012 åpnet Le Grand bleu Studios & Apartment en ny butikk som vi har kalt Cakes & Things. Det er et bakeri hvor du kan kjøpe daglig fersk brød, paier, sandwicher, ta en kaffe eller en brus, Ice Cream, suvenirer og mange flere ...

Og i november 2012 åpnet Le Grand bleu Studios & Apartment også en liten Tappas Bar i landsbyen Mesochori som heter Kantouni.

Send forespørsel