Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 

 

 

 

 

Levante

ios-levante-5054a6065ccc0be2fbda1507b4bc1c7f.jpg

Levantes Luxury Boutique Hotel IOS

Kun ti minutter fra havnen i Ios, ved den berømte stranden i Mylopotas strekker en fortryllende bukt som har en fantastisk utsikt mot skjønnhet og naboøyene i det kykladiske landskapet.

Levantes Ios luksushotell! En helt ny de luxe Ios hotell enhet som "henger" over den gylne stranden og det krystallklare blå vannet i Ios. En frisk ankomst i Ios hoteller landskap som bringer Ios i hjertet av øygruppene.

Bygget i henhold til den tradisjonelle arkitekturen på Ios øya, med store flater laget av steiner samlet inn fra de nærliggende fjellene, Levantes Ios luksushotell vakkert kombinerer sin hvithet med den blå fargen på havet.

Levantes Ios luksuriøse i stil og eleganse
Levantes 15 luksuriøse suiter og rom er utstyrt med air-condition, TV, jacuzzi og privat basseng som representerer destinasjonen av den største glede.
Atmosfære og innredning er styrt av klassisk og pop på samme tid, samt påvirkning av Marco Polo, marinen, til renessansen og alder på Leonardo da Vinci nevne noen. Dette er kombinert med det postmoderne rom med skildringer blant andre av Frida Kahlo, Diego Rivera, O 'Keefe etc, noe som reflekterer at One World Global Feeling som råder rundt Levantes Ios luksushotell og gir sine besøkende sofistikert komfort i en middelhavs atmosfære.

Levantes Ios luksushotell gjør alt lett for deg. Du må bare nyte ferien til dette praktfulle Ios boutiquehotell.
 
Avgiftsfri parkering, gratis Wi-Fi, Pool Bar 08:00 til 02:00, Bilutleie, Yachtcharter Massasje & Nails på forespørsel, Lege på forespørsel, Baby Sitter ved forespørsel, Free ,transfer,hjemmelaget frokost (Buffet) 08:00 til 11:00, Svømmebasseng (100 kvadratmeter), vaskeri, Solsenger ved bassenget gratis, pool håndklær gratis, Elektrisk (220 / 240 volts)

 

Send forespørsel