Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 

 

Ios Palace

iospalace-7d18890ce87618607e91cc8b667d8c6d.jpg

Ios Palace Hotel & Spa ****
Mylopotas Beach, Ios 84001 Island, Cyclades, Ios-Milopotas (Beach)

 

Hotellet tilbyr 2 svømmebasseng. Det er også et stort utvalg av underholdning, inkludert biljard, bordtennis, hjemmekino og et spillrom. Det er også gratis trådløst internett. Alltid et pluss på et hotell spredt over flere nivåer på en ås er en heis. Dette hotellet har to av dem. Foreløpig det beste hotellet på øya (1108/AC)

Flott plassert på Milopotas Beach på Ios. Det finnes en rekke tavernaer og butikker innen gangavstand, og byen er i nærheten. Lokale busser kjører mellom havnen - byen og Milopotas stranden hele dagen.Ios er bare en halv time fra Santorini med båt som gjør det til et ideelt besøk av øyene i Kykladene.

Rommene er koselige (fra 18 til 22 kvm), innredet i en lys og luftig, ganske minimalistisk stil med elegante møbler som gir dem et svært moderne utseende. Marmorbadene er svært godt vedlikeholdt og har dusjkabinett. Verandaene har delvis havutsikt.
Restaurant

Hoved restauranten ligger på lavere nivå like over stranden. Det tilbyr elegant utendørs servering med et stort utvalg av mat og drikke. Det er 2 barer å velge mellom, en ved bassenget som også serverer snacks i løpet av dagen og en på øverste nivå av hotellet. En gresk aften tilbyr hotellet 1 gang ukentlig.
utvendig

Hotellet er spredt over flere nivåer på en slak ås som går ned til stranden. Fra de fleste vinkler på hotellet, er det fantastisk utsikt over sjøen.

Lobbyen er dekorert i hvitt og kremfarger gir det en lys og beroligende følelse. Sitteplasser er tilgjengelig.

Fasiliteter: Romservice, Barnepass, Bare ,Bilparkering, Internett-tilgang,restaurant,
Svømmebasseng – innendørs/ utendørs,      Skjønnhetssalong, bilutleie,  Pörtner, Gym / fitness-fasiliteter, vasker, massasje, badstue, frokostrom, spafasiliteter, konferanse /bankettfasiliteter,
sykkelutleie, WI-FI, heis.

 

30 km til nærmeste flyplass (Santorini)

 

Send forespørsel