Informasjon

Ta kontakt for pris

 

Prisene varierer i sesong

 

 

 

Hermes Hotel

ioshermes-1e0b70a52644af347ac1167d500cee80.jpg

 

Hotel Hermes gir utsikt over stranden i Mylopotas, og tilbyr rom og et bassengområde med en fantastisk utsikt over Egeerhavet. Hotellet ligger 700 meter fra Ios by.

Alle rommene på Hermes Hotel har en balkong eller terrasse med sjøutsikt, klimaanlegg, TV, safe og kjøleskap.

Swimming Pool,pool Bar,tak hage,innendørs og utendørs kafe,fantastisk utsikt, transfer,
    
Fra Hermes Ios Hotel i Agios Ioannis, i nærheten av Ios Town (Hora, Chora) kan du lett komme deg til følgende destinasjoner:

Ios havn: 3,5 km
Ios by (Chora) sentrum: 600 m
Mylopotas strand: 950 m
Supermarked: 700 m
Buss Stopp: ved siden av hotellet

Unn deg en spennende og foryngende sommerferie på Ios og nyt et perfekt opphold på Hermes Hotel i Ios Hellas, en av de mest gjestfrie i Ios. Vårt Ios hotell ligger i Agios Ioannis, bare 700 m fra den fantastiske innstillingen av Ios by eller som lokalbefolkningen kaller det Chora, som ligger på vestsiden av øya.

Hermes Ios Hotel ligger i imponerende lokaler kompromissløst i kykladisk stil med nyanser av hvitt og blått, med buer og strenge linjer, noe som gjør den til en av de mest sjarmerende tradisjonell stil hotell i Ios Hellas.

På Hermes Ios hotell i Agios Ioannis vil du bli innkvartert i en av 25 fullt utstyrte rom og du vil nyte utmerkede fasiliteter, slik som et fristende svømmebasseng med basseng bar, og en elegant kafé-bar og takterrasse for avslappende kvelder med fantastisk utsikt over sjøen i bakgrunnen. På dette hotellet i Ios garanterer vi et hyggelig opphold og avslappende innkvartering på Ios Island Hellas.

Vi vil være glad for å ønske deg velkommen på Hermes Ios hotell i Agios Ioannis. Ios er en liten, men svært populær øy i Kykladene øy gruppen. Hvert år kommer det mange utenlandske besøkende, og skaper en sjarmerende ferie smeltedigel. Øya innehar alle egenskapene til de kykladiske øyene; hvitkalkede hus, brosteinsbelagte smug, hundrevis av kirker og vindmøller. Langs kysten av Ios Hellas er det flotte sandstrender og bortgjemte viker som er ideelle for endeløse timer med bading og soling. Når natten faller på, er øya forvandlet til et natteliv hotspot som tilbyr underholdning til solen står opp.

 

Send forespørsel
.