Informasjon

Ta kontakt for pristilbud.

Prisene varierer i sesong.

Romtyper: dobbeltrom med havutsikt og byutsikt og superior rom for 2-3 pers


Bussforbindelse fra flyplassen til Hotel Avra er  hver time. Det tar ca 20 min fra flyplassen til Rafina.
Billetten koster ca.3 € og betales ombord i bussen.

 

 

Hotel Avra****

Akropolis Athen-0fb28b9648bb82211cadb3466b5797f4.jpg

Avra Hotel**** l ligger i nærheten av Rafinas havn, som forbinder deg med Kykladene, og 19 kilometer unna den internasjonale flyplassen. Her tilbys en flott beliggenhet kun 200 meter fra Rafinas "blå flagg"-strand. Dette er et supert innkvarteringsted for de som ønsker å reise med båt/ferje fra Rafina ut til Andros, Tinos, Paros og Mykonos.

Hotellet disponerer 96 velutstyrte rom med alle moderne bekvemmeligheter, rommene er fordelt i 4 etasjer, inkludert kostnadsfri internettilgang og satellitt-TV. Rom tilrettelagt for rullestolbrukere er også tilgjengelige. Rom kan fås med byutsikt og havutsikt.

Hotellets heldagsrestaurant tilbyr en uformell atmosfære, og har en stor veranda med utsikt over havnen. Uteservering er mulig om sommeren. Vegetar- og barnemenyer er også tilgjengelige.

Kaffe, forfriskninger, snacks og tradisjonelle greske søtsaker serveres i lobbybaren hele dagen. Om kvelden kan du unne deg spesialcocktailer, viner og greske forretter.

Rafina by er et av de mest fargerike og livlige stedene i Attika, med et variert utvalg av fisketavernaer, barer og restauranter ved havet.

Hotell fasiliteter:
Konferansefasiliteter
Resepsjon
Restaurant
Kafe
Parkering
Vaskeri
Roomservice
Oppbevaring av bagasje
Turistinformasjon service (fly/båt)


Romfasiliteter:
Balkong
Bad
Minibar
Internett tilgang
Safe
Satelitt TV
Hårføner

Send forespørsel