Informasjon

Ta kontakt for pris.

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1-2 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer

Prisene varierer i sesong.

Tilleggskostnader

Flymat, busstransport t/r hotellet, forsikringer og ev. måltider mot tillegg.
Oppgradering på flyet.
Om ønskelig kan man oppgradere til  havutsikt og superior rom med direkte utgang til delt basseng og havutsikt.

Man får også bestille med halvpensjon på dette hotellet (frokost og middag) drikke kommer i tillegg.

 

 

Mareblue Apostolata Kefalonia

Kefalonia hoved-5313b06ebdb7a8e0c04dfad03a84d7bc.jpg

Kefalonia er en forlokkende øy med frodig natur og vakre strender med krystallklart vann. Her nyter du en ekte gresk atmosfære. Det er roen som råder, og det er lett å koble vekk hverdagen og bare nyte.

Kefalonia tilhører - sammen med bl.a. Korfu, Lefkas og Zakynthos - De joniske øyer, som ligger utenfor vestkysten av Peloppones. Naturen er variert og vakker, med bratte kalksteinsklipper som stuper ned i havet, frodige dalfører og beskyttede viker med herlige, langstrakte strender. Hvis du har sett filmen "Kaptein Corellis mandolin", kommer du til å kjenne igjen den dramatiske naturen og de koselige landsbyene. Filmen med Nicholas Cage og Penelope Cruz ble nemlig spilt inn i landsbyen Sami på Kefalonia.

Dryppsteinsgrotter og underjordiske innsjøer

Kefalonia er kjent for sine mange naturfenomener. Her finner du dryppsteinsgrotter med mangefargede stalagmitter og stalakitter. I Melisani ligger en underjordisk kildesjø hvor vannet skifter farge i takt med lyset og døgnets timer. På Lassioddens nordside er det et hull i bakken hvor havvannet med en voldsom kraft suges ned i underjordiske tunneler tvers gjennom øya.

Beskrivelse

Mareblue Apostolata

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1-2 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer

Mareblue Apostolata er et moderne hotell i flere bygninger, vakkert beliggende i fjellsiden med fantastisk utsikt over havet. Solterrasse med stort basseng, barnebasseng (begge med saltvann), poolbar, gratis solstoler og parasoller. To restauranter. Room service på dagtid. Spa med badstue og massasjebehandlinger mot avgift. Hage og oppholdsrom med TV. Lekerom, lekeplass og miniklubb (i hotellets regi). Tennis, vindsurfing, bordtennis og biljard. Trådløst Internett i fellesrommene mot avgift. Ca. 2 km til stranden, lokalbuss går 6 ganger om dagen. Ingen trafikk.

Fine og moderne dobbeltrom og romslige familierom. Fine og romslige superiorrom, noen med direkte utgang til delt basseng. Luksuriøse suiter med separat soverom og privat basseng. Samtlige romstyper har satellitt-TV, telefon, radio og et lite kjøleskap. Gratis luftkondisjonering. Deponering mot avgift. Internett med kabel mot avgift. Hårføner. Dusj og WC. Balkong, markterrasse eller terrasse, de fleste med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Halvpensjon. All Inclusive mot tillegg
All Inclusive mot tillegg:

- Frokostbuffé, 07.30-10.00.
- Lunsjbuffé, 12.30-15.00.
- Middagsbuffé, 19.00-21.30.
- Snacks, 10.00-12.30, 15.00-19.00, 21.30-24.00.
- Is, 10.00-18.00, 19.30-21.30.
- Ettermiddagste og kaker, 15.30-17.00.
- Ubegrenset med forfriskninger, vin/øl og lokale drinker, 10.00-24.00.
- Picknick-kurv (resepsjonen må ha beskjed innen kl 18.00 dagen før).

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd.

Send forespørsel